-
merhabalar
Merhaba değerli arkadaşlar,istanbul üsküdarda ikamet ediyorum.dinazorlardan sayılırım,,gençliğimde 20 yıl kadar motor kullandım(java,planet,R60 BMW).geçen yıl fuardan bir hyosung gv250 alarak tekrar binmeye başladım(ötv zammı nedeniyle bütün RR'ler satılmıştıda).bu sene motorumu değiştirdim şu anda 2001 honda transalp sahibiyim.60 yaşındayım,emekli uzak yol deniz makinistiyim.tüm site üyelerine sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.Hakan Yenigün.
-
Hoşgeldin baba, Transalp'le doğru yolu bulmuşsun, ben de RRyi satabilirsem doğru yolu bulacağım. İsmini de bağışlar mısın bize?
-
-
aramıza hoşgeldiniz.. maaşallah allah uzun ömürler versin....inşallah sizin yaşınıza geldiğimizde bizde motor kullanacak kadar dinç oluruz....
-
Pardon hakan abi, görmemişim, tekrar hoşgeldiniz..
-
hoşbulduk,dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
-
Hoşgeldiniz mutlu ettiniz
-
HOŞGELDİNİZ HAKAN ABİ.
KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM.
-
Hakan abi aramıza hoşgeldiniz. Arkadaşlar da çok memnun oldular sitemize geldiğinize. Artık İstanbul grubu toplantılarına da gelir motosiklet tecrübelerinizi arkadaşlarla paylaşır, mesleki anılarınızı anlatırsınız, gezilerde öncülük edersiniz. Mesela yarın Dolmabahçe de toplanacak Regalci arkadaşlar, sizde katılırsanız çok memnun olacaklarına inanıyorum. 28-29 Temmuz Tosya gezisine veya 1-2 Eylül Ankara gezisine katılırsanız tanışma fırsatımız da olur.
-
meraba hakan abim hoşgeldin evet sana ilk mesajı yazmadım ama olsun ... inşallah memmun kalırsın o kadar övdük demi abim tekrar hoş geldin..