Merhabalar, ben Selman. Antalya'da yaşıyorum. Motorum dd 150e2. 8 aylık motorcuyum 8.000 km yol yaptım, bir kaç kez uzun yola çıktım (496 km - 16 saat en uzunu). Üniversite öğrencisiyim.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar, ben Selman. Antalya'da yaşıyorum. Motorum dd 150e2. 8 aylık motorcuyum 8.000 km yol yaptım, bir kaç kez uzun yola çıktım (496 km - 16 saat en uzunu). Üniversite öğrencisiyim.
Aramıza hoşgeldin selman eğer aktif bi üye olursan antalya ekibimiz güçleniyor, bende üniversiteyi antalyada okudum güzel yer kısmetse yazın bi gelicem o taraflara, forumda aktif olman dileğiyle 8)
Merhaba Selman Antalyadan aramıza hoş geldin
Merhaba Selman, tanıştığımıza memnun oldum. Bize biraz kendinden bahsetsene. Yani ne bileyim, onca motor varken neden Regal Raptor?
Şaka yapıyom cevap yazma, hoş geldin :artiz:
Hoşgeldin. Biz de Antalya olarak buluma düzenleyebilecek kadar olduk herhalde. Gerçi üç kişi daha buluşamadık bir arada nası denk getiricez bilmiyorum :) hayırlısı
hoşgeldin tekrar.
hoş geldin Selman8) Antalya sürüş için ideal bir bölge, kazasız ve belasız diğer arkadaşlarımız ile iyi sürüşler.
Selman hoşgeldin aramıza. Yaş 26 hala öğrencisin bu saatten soran hiçte bitirme. Hayatımdaki en büyük pişmanlıktı mezun olmak. 8)
Selam Kardeşim aramıza hoşgeldin. Antalyaya selamlar olsun. Katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle.