http://upload2.postimage.org/98396/9883234_406_09.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
adam çıldırmış artık demekki
bu iş diplomaya bakmıyorki.Birisi adama öğretmeli yoksa o coçuğun babasından çok çekeceği var :)
olm o sınavı geçememek için gerçekten zorlamak gerek... hatta sorunun biri aynen şöyleydi benim zamanımda: yaralanma sonucu vücüttan akan kırmızı sıvının adı nedir... ıklarda da ketçap ve salça ile vardı... nası kalınır ki böölee bi sınavdan... zati soruları kayıt olduğun gün eline tutuşturup bunnara çalış, ezberle diyolar.... yok ben bunlara diil bu sınavı geçemeyen bu insan evladının üniversiteyi nası kazandığına şaşıyoum... baabsı az bile etmiş ne diim...
Kardeşim belki çocuk matematiğe çok yatkın da sosyal ı zayıf, herkesin eli tornavida tutacak, her insanokuduğunu bir seferde anlayacak, her insan mükemmel taşıt kullanacak diye bir kural mı var. Becerisi neyse o kadar birdahaki sefere. Adam çocuğa kızacağına kendine baksın önce dingil.
Mesela benim çocuklarda kızda 5 yıl oğlan da 1 yıldır ikisinde de ehliyet var, ama o günden beri arabaya çıkmadıkalrı için şimdi otomobil vewrsek kullanamazlar ne var bunda yani, ben de mi reklam edeyim. Halil İbrahim Soydakök de yani kök de bir hata var ama ...........
EFFEEERİİİMMMMMM ABDULBAKİİİİ...... NE ETCEN EHLİYET ALIPTA..... :P :P :P :P SEN TRAFİĞE ÇIKSAN BAŞKA BİRİNİN CANINI YAKARSIN.... :P :P :P
aksu abim makinayı kullanamamak ayrı bişi o sınavdan bi şekilde çakmak ayrı... arabada geri vitesin konumunu bilmeyen adamlar alıyo ehliyeti... hatta ben direksiyonu hiç sola kırmadan aldım ehliyeti; paso sağ sokağa girdik.. dur dediler durdum bitti dediler indim... araç kullanmak biraz pratik ister ama bu sınav için özel bi beceri ihtiyacı yok yahu.. hatta geçememek için o özel beceriye sahip olabilmek gerek... Allah kimseye öölee bi beceri vermesin... amin...
ozaman rahmetli aziz nesin doğru söylemiş.bu halkın %70'i aptaldır diye.
girdiğim kursun sınav sonuçlarına baktımda yarıya yakını kalmıstı sınavlardan.
:D :D :D walla oğlunun yaptığı neyse de baba da babaymış ... ne desek boş...
böyle baba olmaz ama üniversite öğrenciside sürücü sınavından çakmaz :shock: tuhaf :?