Arkadaşlar ;
adminimiz sizler daha keyifli sohbetler yapın diye siteyi biraz değiştirdi
Bakın bakalım beğendinizmi?
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar ;
adminimiz sizler daha keyifli sohbetler yapın diye siteyi biraz değiştirdi
Bakın bakalım beğendinizmi?
ben de tam onu diyodum sen benden önce davrandın. süper oldu bacım , adminimizin ellerine sağlık
YAA BENDE BILGISAYARI KARISTRMAYA BASLADIM PATLATTIM KAFASIN 40 YILLIK SITE RENGI ATINCA :lol: :lol: :lol: :lol: KORKTUM :lol: :lol: :lol:
yawww çok koyu diil mi???... gözlerim şimdiden yorul... eski halide iyiydi.... ama siz bilirsiniss ne diim...
AGRESUS ABIME KATILIYORUM GERCEKTENDE GOZLERI YORUYO AMA YINEDE GUZEL OLMUS 8)Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
ya adminim k.bakma ama gözlerim yoruldu ya biliyorum 6 saat çalışmışsın ama böyle tepkiler çok sinirlendirecek seni ama gözleri yoruyo cidden :( ya acaba sol alttan temayı değiştirebiliyomuyuz ben deniyorum ama olmuyoo :S
eğer beğenmediysen yukarda oturumu kapatın solunda profiliniz kısmına bas ordan şeçeneklere gir ordan ana temadan BlackBB seç böylece eski temayı kullanırsın kim ne isterse istediği temayı kullanabilir arkadaşlar
adminim ben bişey istesem :oops: :oops: ...şu benim yıldısları motosiklet şeklinde yapsan ,yada pembe renkli yapsan ... :oops: :D
pembe yapamadım yavvv...olmuyo bi türlü.. pink yazan yeri tıklıyom olmuyo... :P :P :P :P
abim sende taktın pembeye :D adminime söyleyelim şöe sarılı çingene pembeli fıstık yeşili bişiler yapsın sana :D