-
Merhaba RR ailesi
Herkese merhaba,
Aranıza çiçeği burnunda bir Regal Raptor kullanıcısı olarak Bursadan katılıyorum.
Motosiklet sahibi olma hayalimi 4 ay önce ikinci el bir Regal Raptor 250 DD9 alarak gerçekleştirdim. Motosikletimle ilgili olarak yapmak ve öğrenmek istediğim birçok şey var. Bu keyifli yolculuğumda bilgi ve tecrübelerinizden bol bol faydalanmak niyetindeyim.
Herkese bol güneşli ve motorlu günler diliyorum.
-
Aramiza hos geldin Emre,
Sorularin icin tum arkadaslarimiz yardimci olacaklardir.
Kazasiz belasiz zevkli surusler dilerim
.
-
Merhaba Emre Bursa'dan aramıza hoş geldin
RR 'un hayırlı olsun güle güle kullan merak ettiklerini forum arama motoruna yazarsan konuyla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilirsin bulamadıklarını buraya yazarsan bizde elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz 8)
-
Merhaba emre aramıza hoşgeldin.
-
Hayırlı olsun, hoşgeldin...
-
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Birçok konu konuşulmuş birçok paylaşım yapılmış aradığım herşeye ulaşabileceğime eminim. Böyle aktif bir oluşum için emeği geçenlere şimdiden minnetarım.
-
-
Merhaba emre aramıza hoşgeldin kuskulandiklarin ve öğrenmek istediklerinle ilgili herkes yardımcı olacaktır makinani kazasız belasiz kullanman dilegiyle
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba hoş geldiniz keyifli sürüşler dilerim
-
Hoşgeldin Emre. Bursa'da 4 yıl kadar yaşadım ve motorla gezilesi ne çok yeri olduğunu iyi biliyorum. Umarım Bursa ekibiyle birlikte uzun kmler yaparsın :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi