-
Alanyadan Merhabalar
Öncelikle merhabalar henüz regal raptorum yok ama olacak DD350 E-6 İle 250lilikler arasında kaldım mart nisan aylarında almayı düşünüyorum önceden vitesli motor deneyimim olmadı ama herşeye bi yerden başlamak lazım...şimdilik araştırma sürecindeyim kullanıcı yorumları motovloglar çeşitli customlarla hangisini yapabilirim tarzı kafamda farklı projelerle aranıza katılmaya hazırlık yapmaktayım Alanyada yaşıyorum yaşım 24 Turizimciyim...
Ayrıca bir projem daha var Motovlog çekmek için onunda araştırmasındayım uzun yol yapmayı seven birisiyim eğlenceli dakikalar çıkacağına inanıyorum.
-
dostum aramıza hoşgeldin bende spyder 250 lik var alalı 2 veya 3 ay olmuştur gayet memnunum tavsiye ederim
-
Hoşbulduk :) Dediğim gibi mart nisan ayı gibi elimde 6000 tllik bir bütçe olacağını tahmin ediyorum( kredi çekerek :) ) 2. el alacam sahibinden.comda ilanlara bakıyorum 6.500 yazıyorum 500 tl pazarlık payıdır heralde :) Bakalım o aylarda antalya bölgesi yaz ayının gelmesiyle zamlı tarifeleriyle hangi regal olacak son kıyaslamalarım o aylar olacak gibi geliyor şimdilik tam bir model yok aklımda kısmet diyelim zamana bıraktım yaşanan sorunlar anılar filan o şekilde hafif araştırma yapmaktayım... Tanışma bölümüne yazmayı unuttuğum birşey var onuda belirteyim scooter sürücüsüydüm yine aklımda scooter almak vardı tâki Sons Of Anarchy adlı dizide bol bol chopper görünce içim gitti ve fikrimi değiştirdim
-
yusuf antalya dan aramiza hoşgeldin.. bence şanslisin çünki antalyadan çok arkadaşimiz var bu konuda.. uygun zamanlarda toplantilara katilabilirsin.. hem arkadaslarla tanişir hemde motorlari görebilirsin..
bende yakin zamanda beyaz 250 daytonama (kızıma) kavuştum.. ilk motorum ve gönlümden geçeni aldim..almadan önce kaskimi montumu yelegimi aldim önce bunlarla başlayin ve kesinlikle motor almani kamçiliyor ekipmanin hazir olunca..
-
Kardeşim hoşgeldin
.çok şanslısın ki böyle bir Aile ila tanımıyorsun bunun yanında Antalya da süper bir ekip var hiç canın sıkılımayacak eminim .sana motor konusunda yardım edeceklerdir şüphesiz. İnşallah dediğin gibi gönlündeki spyder a kavuşursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle .
-
Kardeşim hoşgeldin makina tamam ama ekipmanlarını da tamamlamayı unutma aman.. İnşallah hayalindeki cihaza en kısa zamanda kavusursun tekrar hoşgeldin:)
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba Alanya'dan aramıza hoş geldin. Umarım en kısa zamanda istediğin makineye kavuşursun. Merkeze yolun düştüğünde görüşür muhabbet ederiz Antalya ekibinde aklında olan almak istediğin modeller var. hem yakından incelemiş olursun hem tanışırız. birşeye ihtiyacın olduğunda haberleşebiliriz. 8)
-
RaptorRiders' hoşgeldin. Makinanada kavuşup yollar senin olsun. 8)
-
Aramıza hoşgeldin :) umarım en kısa surede istediğin makinaya kavuşursun 8)
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba Yusuf Alanya'dan aramıza hoş geldin bölgeden çok iyi arkadaşlarımız var onlara katılırsan birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsin uzun yolu severim demişsin o zaman sana 350 cc daha uygun olur inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)