-
Adana'dan Merhaba
Herkese merhaba,
Adana da özel bir bankada çalışıyorum.
Önümüzdeki bir iki ay içerisinde motosiklet almayı planlamaktayım. Yaklaşık bir haftadır Regal Raptor Daytona yı incelediğimden sıkça foruma yolum düşüyor. Motosikleti alırken ve sonrasında tecrübelerinizden yararlanacağımı düşünüyorum.
İyi akşamlar.
-
halil merhaba ,hoşgeldin doğru adrestesin .adanadan bir kaç abimiz var motor arayan onlarlada irtibata geçmeni öneririm zaten görünce yazacaklardı belki oradada buluşmalar yapıp birlikte vakit geçirebilirsiniz.inşallah en yakın zamanda aradığın makinaya kavuşursun .yollarda ve forumda aktif olursun.
-
Merhaba Halil Adana'dan aramıza hoş geldin Alper başkan ve birkaç arkadaşımızda bankacı sektörden üyelerimiz çoğalıyor :) RR için en doğru yerdesin aradığın her bilgiyi ve desteği burada bulabilirsin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Aramıza hoşgeldin adanadan birçok tecrübeli kişi var burda her türlü sorunlarında yardımcı oluruz 8)
-
Halil,
Aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makinaya kavuşursun.8)
-
hoşgeldin abi en kısa zamanda motorunu alırsın inşallah
-
-
Adanadan halil hoşgeldin.. Gönlündeki makineye en kısa surede kavusursun inşallah..
-
-
RR'a hoşgeldin. Biz hep burdayız. Yardım etmeyi paylaşmayı seven bir aileyiz. Soruların cevapları burda. Forum arama motorundan geçmişte daytona ile alakalı çok paylaşım arayıp bulabilirsin. Hepsi birbirinden faydalı bilgiler. Ve bulamadığın cevaplardada herzaman yardıma hazırız. Dilerim daytonana kısa zamanda kavuşursun. Adanadan bir dost daha kazanmak bizi mutlu eder. . .8)