-
Antalyadan merhaba
Adım Ali yaş 35 çocukluğumdan beri motosikletleri çok severim. Ancak hep ufak tefek motorlar kullandım. Hep büyük motorlara bakıp iç geçirdim.
Supersport almayı dusunurken görüntü güzel olmasına karşın benim icin kullanışsız olmasindan dolayı farklı motorlar ararken regal raptor daytonayi gördüm ve çok hoslandim inşallah nasib olur alıp kullanmak.
-
Aramıza hoşgeldiniz umarım gönlünüzdeki daytonaya kavuşursunuz 8)
-
Merhaba Ali Antalya dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona ya kavuşursun 8)
-
Antalyadan aramıza hoş geldiniz, Daytona güzel makinadır umarım gönlünüzdeki motoru en kısa zamanda bulursunuz 8)
-
Ali hoş geldin. Niyetine girmişsin. İnşallah en kısa sürede gönlünden geçene kavuşursun.
-
Aramıza hoşgeldiniz. En kısa sürede gönlünüzdeki makineyi alırsınız inşallah. Forumda ve yollarda aktif olmanız dileği ile8)
-
Aileye hosgeldin Ali. Umarim daytonana en kisa surede kavusur, forumdan sonra yollarda da aktif olursun :)
-
Hosgeldiniz aramıza antalyadan.en kısa zamanda istediğiniz motora kavuşup keyfini surmeniz ve yollarda forumda aktif olmanız dileğiyle
-
Aramıza hoşgeldiniz. En kısa sürede gönlünüzdeki makineyi alırsınız inşallah. Forumda ve yollarda aktif olmanız dileği ile :)
-
RR'a hoşgeldin. İnşallah kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun8)