-
ÜZÜCÜ OLAY
ARKADAŞLAR PAZARTESİ GÜNÜ DAYIM MERSİN İN ERDEMLİ İLÇESİNDE ÇARSIYA GİDERKEN IŞIKLARDA ACEMI Bİ KADIN SÜRÜCÜ TARAFINDN EZİLDİ ŞU AN YOĞUN BAKIMDA VE SANIRIM KAFATASINDA KIRIK WARMIS KIMSEYİ GÖRÜŞTÜRMÜOLAR DURUMU COK TEHLİKEDE BENM Bİ RAPTORUM YOKTU OLACAKTI.. AİLEM İZİN WERMİŞTİ ANCAK İZİN NE KELIME ALIRIM DİE ELİMDEKİ PARAYA EL KOYDULAR
HEPİNİZ ÇOK DİKKATLİ OLUN ÜZÜLMEYELIM ÖZELLİKLEDE KADIN SOFÖR GÖRÜOSANIZ İSTERSE 50 YILLIK SÖFÖR OLSUN YOLUNUZU HATTA SEHRİNİZİ DEİŞTİRİN
-
çok geçmiş olsun.acil sifalar diliyorum.
-
GEÇMİŞ OLSUN MERSİNLİ KARDEŞİM... DAYINADA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM....ALLAH SEVENLERİNE BAĞIŞLASIN....
-
Allah dayına şifa versin. Bu kazayı da güzel bir hayıra vesile kılsın.
Motor siteleri vesilesiyle tanıştığı bir arkadaş vardı. Kendi daha küçücük bir çocukken babasını motosiklet kazasında kaybetmiş. Artık motor aşkı genlere nasıl işlemişse annesiyle yıllarca savaşmış, didinmiş ve sonunda ikna ederek bir motor almış.
İkna olamayacak insan yoktur. Hele dayın bir ayağa kalksın, motora binmeye devam etsin, bunu neden yaptığını bir anlatsın.
Yalnız ana-baba (özellikle anne) rızası olmadan almanı da kesinlikle tavsiye etmem. Başın dertten kurtulmaz, bilesin.
-
Geçmiş olsun. Allah saglık sıhhat versin insaalah kardeşim. Allah sevdiklerine bagıslasın.
-
çok büyük geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
-
Geçmiş olsun acil şifalar.....
-
çok üzücü gerçektende , ALLAH şifasını versin inşaallah...
-
bu mesajı göndermeden önce yarım sayfa yazı yazdım ama sonradan sildim. şimdi sadece diyorum ki ... geçmiş olsun ...
-
geçmiş olsun allah acil şifalar versin...