-
Antalya'dan Selamlar
Merhaba. Ben Fikri Tezbaşar. Antalya'da yaşayan Kütahya'lı bir öğretmenim. Otuz yaşında, evli ve bir kız babasıyım.
Baba mesleğim motosiklet tamirciliğidir. Çocukluğum her türlü motosikletin arasında geçti. Yıl 2001 olunca babam dükkanını çırağına devredip hala devam eden uzun bir tatile çıktı :D
O zamandan beri motorlarla kısmen içli dışlıyım. Özellikle iki sene öncesine kadar Mondial 125 kullandım. Antalya'da çalındı :(
Özellikle bu yaz tatili için bir fotoğraf makinesi ile Antalya'nın sahil kasabalarını, ilçelerini gezmek, fotoğraf çekmek ve bir şeyler yazabilmek umuduyla hikayeler toplamak istiyorum. Bu nedenle yeniden bir motosiklet arayışına girdim. Bütçem en fazla 6000-6500 civarı olduğu için kendime az yakan :D rahat ve gösterişli bir raptor almak istiyorum. Bir aydan bu yana forumunuzu ve sahibinden.comdaki ilanları takip ediyorum. Umarım daha sık konuşur, tartışır ve sıkı bir ahbaplık kurarız. Konu hakkındaki tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu hususları forumun ilgili kısımlarında soracağım.
Herkese yeniden selamlar. Allaha emanet olun...
-
Merhaba Fikri Antalya'dan aramıza hoş geldin 8)
Antalya'da arkadaşlarımız var onlarla tanışır birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur keyfini sürmeye başlarsın 8)
-
Çok teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta sonuna kadar bu motorsiklet işini halletmek istiyorum. Nasip tabii...
-
Fikri merhaba .antalyada aramıza hoşgeldin. Antalyada süper bir ekibimiz var kendileri ile tanısıp güzel vakit geçirebilirsiniz. En yakın zamanda aradığın makinaya kavuşmana dileğiyle
-
Fikri hocam RR ailesine hoşgeldiniz. Umarım en kısa sürede gönlünüzdeki motora kavuşursunuz. Forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle. Aradığınız fiyat aralığında Regal Raptor 250 cc klasik yada spyder modelini bulabilirsiniz.
-
Aileye hosgeldin Fikri..en kisa zamanda gonlundeki makinaya kavusup forumda, yollarda ve Antalya ekibi ile bulusmalarda aktif olman dilegiyle
-
Aramıza hoşgeldin hocam. En yakın zamanda görüşelim.
Antalya - Merkez
-
Fikri hocam aramıza hoşgeldin
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Hocam hos geldiniz. Istediginizi sorup aninda cevap alabilirsiniz burada 😄 umarim soru isaretlerini yok edip hayalinizdeki regal raptora kavusursunuz.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoş geldiniz Hocam aramıza.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi