-
İzmir'den selamlar
Herkese selamlar;
Yaklaşık 2 yıldır Bornova'da yaşıyorum. Özel bir firmada elektronik devre tasarım mühendisliği yapıyorum. Keşanlıyım.. İstanbul'da okudum.
5 aydır motorum var.-DD150E- Kış olduğundan yeni yeni kullanabiliyorum. Genelde kampa gidip kafa dinleme işlerinde kullanmaya başladım.
Sizlerle tanışacak olmak benim için güzel bir heyecan..
Saygılar..
-
-
Abi hoşgeldin. İzmirde güzel bi oluşumumuz var etkinliklerine buluşmalarına düzenli olarak katılmanı tavsiye ederim 8)
-
Sercan, aramıza hoş geldin.
Aslında motosiklet için sezonu çok uzun olan şanslı ilimizde bulunuyorsun. Ve bu güzel ilimize yakışan aktif bir RaptoRRiders grubu var. Formda İzmir grubumuzu takip edersen buluşmalara katılıp güzel bir arkadaşlık, kardeşlik ortamına da adım atmış olursun.8)
Yeni makinenin hayırlı olmasını dilerken, kazasız sorunsuz, gönlünce km.'ler ve rüzgarlar seninle olsun...8)
-
Sercan kardeşim İzmir'den hoşgeldin seni aramızdan görmekten mutluluk duyarız. Bende Edirne Havsa'lıyım hemşerimsin aynı zamanda. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle tekerin düz bassın :)
-
Sercan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Bu akşam Kurucumuz Alper İdikurt'un Başkanlık edeceği toplantımıza gelmeni tavsiye ederim8)
-
Merhaba, tekrar aramıza hoşgeldin diyorum, kısa zamanda yüz yüze de görüşürüz umarım. Kamp, kafa dinlemek tek başına felan sende bizim tayfadansın :)
-
Sercan Hoşgeldin... :Rockn Roll:
-
-
Hoşgeldin serkan. Seni aramızda görmekten mutlu olduk. Yolun açık olsun :)