Selamunaleyküm bende bi kardeşiniz olarak foruma yeni katıldım yakın zamanda bende klasik 250 (e9-b) almak istiyorum. Furkan 20 İstanul/sancaktepe.. kafamda sorular var biraZ o soruları sizle aşarım diye iştirak ettim iyi yaptım 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Selamunaleyküm bende bi kardeşiniz olarak foruma yeni katıldım yakın zamanda bende klasik 250 (e9-b) almak istiyorum. Furkan 20 İstanul/sancaktepe.. kafamda sorular var biraZ o soruları sizle aşarım diye iştirak ettim iyi yaptım 8)
hosgeldin furkan en kısa zamanda aklındaki motoru alırsın inşallah aklına takılanları sor tabi burda hepimiz yardımcı oluruz seve seve
Furkan merhaba RaptorRiders forumlarımıza hoşgeldin.. Bencede iyi yaptin.. İnşallah buluşma ve etkinliklerdedeseni bol bol aramızda görürüz.. saygılar..
hoş geldin dostum güzel vakitler geçirmen dileğiyle. umarım en kısa sürede motoruna kavuşursun umarım 8)
Raptor Riders ailesine hoşgeldin kardeşim. Buluşma ve etkinliklere katılıp tüm sorularına yanıt bulabilirsin 8)
Hoşgeldin Furkan :)
Aramıza hoşgeldin inşallah kısa sürede aklındakı motoru alırsın.Forumda herkes sana yardımcı olucaktır.
Hoşbuldum şu sıralar çalışıyorum :) üniversiteye gidicem bu sene gecikmelide olsa :) onun için kışın motorun yatmasından kaynaklı akü biter gii şeyler duydum nedir olay birde şuan elimdeki motoru sattıktan sonra yaklaşık 4-5 arası bi bütçeyle regale geçmek niyetindeyim. 2006-2007 modeller uyar sanırsam:)
Hoşgeldin :)
furkan hosgeldın rr ailesine inş. forumda ve etkınlıklerde aktıf olman dileğiyle