-
RR Birliği ve dostluğu
burada bulunmayan dostlar üzülmesin onlar da gelecek seneye bizlerle beraber olurlar inşallah
ama bu çok güzeldi lütfen herkes bunu düşünsün. yeni dostlarda burada olmaktan ve mutluluk duyacaklarından hiç şüphem yok..
hadi bakalım eski dostlarla geçmişe bir dönelim şöyle ... yeni dostlarda gelceğe bakalım
seneye ne kadar kalabalık olacağız neler yapacağız eğleneceğiz bugünler bir daha gelmez kırgınlık dargınlıklar olmasın
http://upload2.postimage.org/296890/pazar001081.jpg
bu arada adminim alperime de teşekkürler üyelik olyında gösterdiği ilgiye şimdilik bu üyeler olarak bir kaynaşmaya bakalım birbirimizi sanla da da olsa az bişi tanıyalım ve daha fazlası için lütfen Regal raptor eğlence klübüne :mrgreen: üye olunuz. anlayan anladıı :P :P
-
Bu çekirdek kadroyu koruyalım ve bu kadronun içine yakışacak yeni arkadaşlar katalım.. bütün çırpınışlarımız bunun için zaten KİNO BABA...... 8)
-
Önümüzdeki seneyi iple çekiyorum valla dostlarla olmak güzel inşallah seneye aramıza katılacak yeni dostlarla aynı güzellikte bi buluşma gerçekleştiririz. :D :cheesy: :D :cheesy:
-
Vay be, resmi görünce içim bi tuhaf oldu. Ne güzel bir hafta sonuydu ya. Gelenlerden Allah razı olsun. Ergün Abi, ne iyi ettin de hatırlattın. Allah devamını nasip etsin, ama ben Transalp'le geleceğim, haberiniz olsun, sevgiler..
-
leaaaaa ..havleeee.... taktın komtanım transalpe kafayı haa.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
İyi ki varsınız, iyi ki varız.
"Biz" olmak emek ister...
-
He yaw çok güzeldi ! Ama dikkat edin yaz bitiyo !
Ama olsun , kış planları ve gezileri aktiviteleri yapçaz dimiiiii?????????????????????
-
bu resim eskişehir organizasyonundan dimi :(
ya ben o zaman sizi niye tanımıyodum ve niye kaçırdım bu organizasyonu yaa eminimki coook eğlenmişsinizdir zaten herkesin yüzündende bu okunuyo. seneye tekrar eskişehiri düşünürseniz inşallah ev sahibi olarak elimden geleni yapmaya çalışırım.
-
Bir yıl uzun beklenmez, bu işi mevsim başı ve sonu olarak iki kez yapsak, mesela ikiciyi Eylül de düzenlesek. Ben şahsen bir yıl bekleyemem.
-
vallaha dooru didin aksu baba.....