-
İzmirden Selamlar
Merhabalar, İsmim Tolga PAR
Aranıza yeni katıldım ve bende sizler gibi motor tutkunuyum çok küçük yaştan beri :) Müzisyenim, trombon sanatçısıyım. Hangi tarz derseniz klasik müzik ve jazz ile uğraşıyorum :)
Bende motor almak istiyorum ne önerirsiniz 7-8 bin arası bir bütçem var, teşekkürler..
-
aramıza hoşgeldin tolga, motor bir hevesle başlar tutkuyla devam ederken aşkla bağlanırsın. bütçen 250 lik ikinci el temiz bir raptor almaya müsait gibi görünüyor ama diğer arkadaşların daha güzel tavsiyeler sunacağına eminim
forumda ve yollarda sık sık görüşmek dileğiyle
-
Aramıza hoşgeldin istesiğin motoru alman dileğiyle bugünkü bulusmamıza bekleriz :) motor önerim : rr daytona
-
Aramıza hoşgeldin Tolga. Burada güzel bir kardeşliğimiz var. senide aramızda görmek isteriz. Buluşmaya gel istersen. :)
-
Aramıza hoşgeldin Tolga. Bu akşamki buluşmamıza bekleriz. Hem yüzyüze tanışma hem de motorları inceleme fırsatın olur. En kısa sürede görüşmek üzere.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Aramıza hoşgeldin izmir ekibinin buluşmalarına katılıp hem motorları görebilir hemde tanışıp fikir alabilirsin 8)
-
İzmirden aramıza hoşgeldin kardeşim. Burda çok bir ortamımız var. Buluşmalara katılınca bizim motorlarımızı görüp deneme şansın olur. Elimizden ne gelirse yaparız.
-
Aramıza hoşgeldin bütçene göre daytona alınabilir ama gönlündeki motor ne ise o olur umarım
-
Tolga hos geldin. Baslangic icin guzel motor alacak bi butcen var. Kardeslerimin de dedigi gibi aksam Altin Ayi'ya gel musaitsen alabilecegin motorlar hakkinda konusur bilgi ve tecrubelerimizi paylasiriz. Boylelikle kafanda netlestirebilirsin tam olarak almak istedigin makineyi :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
İzmir coştu gidiyor, ne bereketli memleketmiş. Hoş geldin Tolga, Samsun'dan selamlar... :)