Herkese merhabalar, ben de Ankara'dan aranıza katılıyorum, henüz motosikletimi yeni aldım, umarım sizlerden bol bol yardım alır, :) bilgim olan konularda da katkı sunarım, herkese güzel ve kazasız sürüşler !
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese merhabalar, ben de Ankara'dan aranıza katılıyorum, henüz motosikletimi yeni aldım, umarım sizlerden bol bol yardım alır, :) bilgim olan konularda da katkı sunarım, herkese güzel ve kazasız sürüşler !
aramıza hoşgeldin. motorun hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim
Aramiza hosgeldin Emrah. Yeni motorun hayirli olsun. Ankara ekibinin bulusmalarina katilarak, ailenin parcasi olmaya devam edebilirsin. Bodrum'dan selamlar
Hoşgeldin abicim. Ankara'dan selamlar,motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah :) 8)
Ankaradan aramıza hoşgeldin Emrah abi Kazasız belasız sürüşler tekerin düz bassın forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Aramıza hoşgeldin abi 👍🏻 Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 😊
RaptorRiders ailesine hoşgeldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramiza hosgeldin emrah abi yeni motorun hayirli olsun kazasiz belasiz insallah.Bulusmalara bekleriz.
Emrah abicim merhabalar hosgeldiniz.buluşmalara katılarak sormak istediklerinizi veya sorunlarınızı bizlerle paylaşıp sorulara cevap bulabilirsiniz. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle
Motorun hayırlısı olsun aramıza hoş geldin