Arkadaşlar motosikleti memlekete göndermek istiyorum. Bazı firmaların belirli bir ücret karşılığı motosikleti bagaja alıyormuş. Hangileri olduğunu bilen var mı?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar motosikleti memlekete göndermek istiyorum. Bazı firmaların belirli bir ücret karşılığı motosikleti bagaja alıyormuş. Hangileri olduğunu bilen var mı?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Metro kargo Ulusoy kargo aklımda olanlar.
Xperia C3 cihazımdan gönderildi.
Büyük ihtimalle pamuk kargo (pamukkale turizm) götürüyor
Aynen götürülüyor yazanede birde arkadaşın varsa hiç sıkıntı olmuyor☺
hangisi bilmiyorum ama götürüyolar benim eski motoruda sattıgım kişide öyle götürmüştü
Ben 150 classic o şekilde götürdüm Ankara'dan İstanbul'a, kendimle birlikte toplam 150 lira da para verdim bilgin olsun. Bide şayet aynaları sökersen çok daha rahat edersin bagaja sığdırmak konusunda ve mutlaka motosikleti bağlayacak bir şeyler olsun en az 3-4 tane, otobüslerde olmuyor ya da kullandırmak istemiyorlar sanırım
Fikri antalya üyemiz ilker motorunu otobüsle getirdi. yiğit in ev arkadaşı motorunu otobüsle istanbula götürdü onlardan da fikir ala bilirsin
gönderebılırsın ama ben senın yerınde olsam atlarım motorumu motorumla gıderım geze geze hemide :)
Götürülür de kendin gitmek varken keyifli olmaz aklın sürekli o bagajda bekleyen yakışıklı motorunda olur :)
Hiç bişey olmaz 800 km cepte [emoji41] 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA