-
Selamlar - Ulgio
Arkadaşlar merhaba,
Regal Raptor 250E-2A Cafe Racer'ı araştırırken foruma ulaştım.
Bu makinayla ilgili ne bir video ne de teknik özelliklerini gösterir bir döküman ya da internet sitesi buldum. Kullanan da yok herhalde.
Bilgisi olan bilgilerini, deneyimi olan deneyimini benimle paylaşırsa çok sevinirim :)
Saygılar,
-
Bildiğim kadarıyla teknik olarak diğer 250lerle aynı, yalnızca tasarım farklı ama daha net cevap veren ilgilenmiş birileri çıkacaktır. Bir de tanıtma başlığında kendini tanıtabilirsen memnun oluruz 8)
-
Aramıza hoşgeldin, cafe racer ile ilgilenen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır :)
-
29 yaşını tamamlamak üzere olan, enerji sektöründe çalışan bir mühendisim :)
Yıllardır takip ettiğim marka olan regal raptora ilgim had safhaya ulaştı.Daha önce motor tecrübem yok ama ehliyetim var :p
BU forum hoşuma gitti, birbirine yardım eden bir communitynin varlığını hissetmek güzel :)
-
Aramıza hoşgeldin ulaş forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8) Her hafta perşembe günü buluşuyoruz bugün hep beraber iftar yapıcaz istersen akşam bize katılıp tanışabilirsin 8)
-
Caner Bey çok sağolun, akşama başka bir planım var ama bir sonraki toplaşma/etkinlikte görüşmek isterim tabi ekiple :)
Forumda aktif olurum da yollarda aktif olabilmem daha önemli :D
-
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. :)
-
Raptor Riders ailesine hoşgeldin. Bilgisi olan yardımcı olacaktır
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba aramıza hoşgeldin
-
Hoşgeldin ulgio ben de enerji işindeyim. Umarım keyifli bir motor bulursun.