Yolda motoru sürerken birden gaz yememeye başladı sağ cektim dururken istop etti. Kontak falan açık ama hiçbir elektrik yok çalışmıyor motor vurdurdum gene gaz yemiyor. Acil yolun kenarısındayım suan
Yazdırılabilir Görünüm
Yolda motoru sürerken birden gaz yememeye başladı sağ cektim dururken istop etti. Kontak falan açık ama hiçbir elektrik yok çalışmıyor motor vurdurdum gene gaz yemiyor. Acil yolun kenarısındayım suan
Ömer aku bağlantısını kontrol et. Bağlantıtamam ise sigortaya bak.
Serviste iyi sıkmadılarsaçıkmış olabilir. Senyınede baksigorta tek zaten koltuğu soktuğnde makine yeni ise korumalı eski ise sadece sokete takılıdır
Ömer akünün oralarda olması lazım buna benzer olucak patlaksa kabloları direkt birleştir.
https://s32.postimg.org/i7hepdqht/200_09_001014.jpg
Sigorta patlamıştır akü kapağı ile üst kapak arasında ufak tefek bir aparat plastik küçük bir kutunun içinde.cam tüp gibi bir şey .
sorun sigortada bencede akü olsa vurdurarak çalıştırabilirsin
Yorum yapan herkese teşekkür ederim. 1 saat kadar durdum birdaha vurdurdum çalıştı sanayiye gittim dediğiniz gibi sigorta yakmış. Hallettim çok şükür Raven'ime kavuştum 😊😊😊
Geçmiş olsun tekrarlamaması umuduyla
geçmiş olsun kardesım cantamızda bırer adet sıgorta bulundurmakta fayda oldugunu dusunuyorum