Bodrum uyelerimizden Siyah Adam (Omer ARSLAN) Bodrum Guvercinlik'te kaza yapmis olup kendisinde bi sorun ve yaralanma yoktur. Kendisine birsey olmamasi sevindirici. Gecmis olsun tekrardan
Yazdırılabilir Görünüm
Bodrum uyelerimizden Siyah Adam (Omer ARSLAN) Bodrum Guvercinlik'te kaza yapmis olup kendisinde bi sorun ve yaralanma yoktur. Kendisine birsey olmamasi sevindirici. Gecmis olsun tekrardan
Kardeşim şu an yanımda ve iyi Allah'a şükür kendisinde bişey yok. Motor önemli değil onun yanında o da yapılıyor zaten tekrardan geçmiş olsun
Çok şükür bende birşey yok. Ekipmanlar ve sırt çantam arabanın altına girmemi önledi. Sollamaya cıktıgımda hızım 60 70 arasıydı daha 5. Vitese atmamıştım, önümdeki adam bir anda fren bastı hiç birşey yokken kaydım motorun üstünden attım kendimi, motor arabaya vurdu ama adam durmadı devam etti gitti. Plaka vs alamadım o telaşla motorun yanına koştum hemen sağıma soluma baktıktan sonra. Sağ olsun hulusi abim koştu yardımıma şimdi sanayide yaptırıyorum motoru. Spyder oldu daytona.
çok geçmiş olsun.
Gelmiş geçmişl olsunn ömer cok sükür iyisin.... Suanda gözümle görmek iyi oldugunnu bilmek cok iyi geldi.... Allah tekrarını hiç birimize yasatmasın... Canın saolsun korkuttun bizi ama sıkıntı yok sükür.... Her ne olursa olsun ekipmansız cıkmayın bunu bügün daha iyi anladım.
Omerim gecmis olsun. Bi seyin olmamasina sevindim. Elbet bulur cezasini it herif! Bolgedeki kameralara falan bak da bulmaya calis plakasini be kardesi
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Ömercim kardeşim geçmiş olsun allahtan ki koruma ekipmanlarını takmışsın dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Çok saolun teşekkür ederim hepinize. Kaza olunan bölgede mobese, kamera vb bişi yok maalesef 😔