2 gündür motoru calistirmamistim tek te mars almasina rağmen ne kadar gaz acarsam acayim motorum bi turlu hizlanmadi maksimum 60 yapti bu bi yarim saat kadar bu şekilde gitti sonradan acildi normale dondu nedeni ne olabilir acaba?
Yazdırılabilir Görünüm
2 gündür motoru calistirmamistim tek te mars almasina rağmen ne kadar gaz acarsam acayim motorum bi turlu hizlanmadi maksimum 60 yapti bu bi yarim saat kadar bu şekilde gitti sonradan acildi normale dondu nedeni ne olabilir acaba?
İsinmamasi. 5dkka sürmeden ciklede isinmasini beklemelisin ondan sonra biraz dha isindigindada daha iyi yakar benzini
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyuk ihtimal isinmadigindandir havalar sogudu iyice
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeşim bende benzer sıkıntı fark etmeden jikleye bastığımdan dolayı olmuştu ama o aynı zamanda da tekliyordu. buji kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
benzer bir sorun bende yaşamıştım bir buçuk ay kadar önce.yaklaşık 50 dk kadar sürmeme rağmen motor açılmadı.güçdüşüklüğü ve benzer şekilde hızlanmamıştı.belli bir süraati geçemedim.ustama gittiğimde bujilerden birinin ateşleme yapmadığını söyledi.karbürütörde de plastik körükmüdür,contamıdır bilemiyorum teknik tabirini,onların bir bölümü yırtılmış.değiştirince sorun ortadan kalktı.bakmakta faydalı olur diye düşünüyorum.
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bı ara o sorunu bende yaşadım cıkleyı acık unutmuşum düzeltti m bı sıkıntı kalmadı ama tabı başka bir sorunda olabilir...