Sabahları Çalışmama Durumu
Arkadaşlar herkese merhaba,
Geçen Cuma akşamı işten gelip motoru garaja çektim. Hafta sonu imkan bulamadığım için kullanamadım. Pazartesi günü işe gitmek için marşa bastığımda ise çalışmadı. Elektrik geliyor göstergeye ama yeterli marş sağlanmıyor. Dedim "olabilir. hava soğuk. üç gün yattı. hem alarm da durduğu yerde aküden yiyor." Sonra aldım elime sazı, attım kendimi yokuş aşağı, motoru vurdurdum. Akşam eve dönerken tek marşta çalıştı. Dün sabah tekrar geçtim motor başına, senaryo yine aynı. Acaba dedim kısa yol gittim diye akü kendini mi şarj edemedi? Bu sefer yolum uzundu, yine vurdurup yola düştüm. Geri dönüşte problem yine yok. Son olarak bu sabah "artık sıkıntı olmaz herhalde" diye düşünürken... Yine çalışmadı :soru?
Benim gözüm daytonam böyle kaprisler yapmazdı. Açardım jikleyi, basardım marşa, pata pata çalışırdı. ilk olarak soğuk havadan şüphelenmiştim ama üç gün ardarda böyle yapması garip geldi. Sizde de benzeri sorunlar oldu mu acaba?
Peşin not: Akünün ölçümlerini yaptırdım, herhangi bir sorun yok. Tüm değerler normali gösteriyor.