1234567891
Yazdırılabilir Görünüm
1234567891
İşte tam da bahsettiğin gibi yeryüzünde başka bir araç yok bu kadar samimi olabileceğin. Sen motoruna sarılırken yar da sana sarılır. Motosiklet birazda bu yüzden ruhunu taşır.
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen usumek bile güzel olabiliyor demek ki. İnşallah bu hikaye burada kalmaz devam eder.
Güzel şeyler yaşamışsın kardeşim toplantılara katılım gösterirsen diğer arkadaşların da anlattığı hoşuna gidebilecek konuları kaçırmamış olursun . Belki ilgini çeken bir çok konuyla karşılaşabilirsin 8)
Güzel bir anı olmuş. Umarım kız seni hatırlıyordur hala. Bir sor hala hatırlıyorsa birlikte gelin, yoksa akşam buluşmaya sen gel :)
vay canına çok güzel anlatmışsın, sonunda ve uyandım demeni beklemedim dersem yalan olur rüya gibi yaşamışsın adeta :)
Aşk adami vuru😀🏍👫⛆⛆
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle güzel duygu ki. Yaşadıklarını anlatmak bile zordur. Zoru başarmışssın. Benden sana gelsin. Sende akşam buluşmaya buyur gel kardeşim.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...db6a860911.jpg
Bu işin latifesi 😃😃😃
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O an kan beyne deilde baska yerlerde dolasti ve kiz ewe girince kan dolasmasi gereken yere tekrar dondu.Sonra ulen ben ne yaptim denmeye basladiginda isletim sistemi normale donmus oluyor.Gecmis olsun arkaadasim:::::::::::Rockn Roll:
akşam buluşmaya gel de sana bir soda ısmarlayayım bro hararetini alır :)