-
Tanışma :)
siteye daha yeni girebildim nereden konu açılır onu arıyordum :D öncelikle herkese merhaba ben Alperen Kısaca Gri demeniz kafi.19 yaşındayım Eskişehir'liyim ve memleketime fazlasıyla tutkunumdur ancak hayat işte yozgatta 2 yıllık bir bölüm okuyorum 2. yılımdayım. Motor sevdam küçük yaşlardan beridir mevcut ancak son 3-4 aydır hiç anlayamadığım bir hastalık boyutuna dönüştü:) chopper sevdası tabikide :) sürekli siteye giremeyebilirim. bilgisayarım yok ne yazıkki tabletten telefondan elimden geldiğince :) Centaur a burdan sıcak karşılaması için tekrardan teşekkür ediyorum :) yazın ilk motorumu alacağım kısmetse :) tanışma faslını uzun tutmuş olabilirim ancak heyecan bir yana bu yolda 2. ciddi adımımı attığıma inanıyorum :) ilki motoru aileminde, sağolsunlar motor konusunda desteklemesi ile alacak olmam.neyse çok uzattım :D HERKESE MERHABA :)
-
-
Merhaba Eskişehir'li Alperen. Yozgat'tan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun :) 8)
-
Aramıza hoşgeldin Alperen. Umarım gönlündeki makinaya kavuşursun. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hosgeldin kardeşim aramıza inşallah en kisa zamanda hayindeki makineye kavusursun
-
Hoş geldin kardeşim :) heyecanın yazından bile hissedilir durumda :p umarım gönlündeki makinaya tez zamanda kavuşursun ama ekipmanlarını ihmal etme sakın 8)
-
Hoş geldin gönlündeki motora en kısa sürede kavuşursun inşallah
-
Kardesim hosgeldin insallah en kisa surede istedigin motora kavusursun ama once ekipman 😉
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoş geldin dostum inşallah gönlündeki makineye bir an önce kavuşursun :)
-