-
Trafik Sigortası
Motoru alalı 1 hafta oldu. Henüz sigortasını yaptırmadım. Üzerime kayıtlı olan 2. araç diğer araç 4 tekerli. Henüz araştırma fırsatım olmadı çünki motoru aldığım gün ev taşıdık 1 haftadırda eksikler ve yerleşme süreci olarak geçti. Sizlerden sigorta için öneri ve tahmini fiyat öğrenmek istiyorum. Varmıdır bu konularda tahmini olan
-
kendi üzerineyse yaş falanda erken ya bide sanırım 34 plaka motor fazla çıkabilir sigorta eğer fazla ödemek istemezsen anne baba üzerine yaptırabilirsin
-
-
selam arkadaşım. motorun hayırlı olsun.
Trafik sigorta sistemini tamamen değiştirdikleri için noterden aldığın belgeyi sisteme girmeden net rakam alamazsın. buna göre aracın yaşına senin yaşına ilk aracın olduğuna marka ve modele hatta cinsiyetine göre farklı rakamlar çıkmaktadır. mantıklı olan bi sigortacıyla görüşüp net rakam alman tabi belge geçerlilik sürende dolmak üzere bunu biraz hızlandırmanı tavsiye derim.
Annenin değil ama babanın ehliyeti varsa onun adına alman mantıklı olabilirdi.
kerem SBM ilk tescil araçlarda işe yaramıyor kardeşim. geçen seneden devam eden poliçesi olanlar için yapılmış çok mantıklı bir sistem.
tekrardan hayırlı olsun.
-
Merhaba bu konuda bende arastirma icindeyim yakin zamanda yaptirmam gerek
Bir cok kisiden duyduguma gore birax gezip sormak lazim ornegin on sekiz yasindaki arkadadim sifir motoruna sigorta yaptirdi (seker sigortadan) 550 tl yr halletti ama.daha once sorduğu yerlerin hepsi bin tl ustu fiyat cekmisti fiyatlar cok degisiyor bende allianzda 800 tl fiyat aldim dun Anadolu sigortadan 430 tl fiyat aldim muhtemelen onu yaptiricam
Ama mutlaka sirket farki vardir [emoji16]
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Gecen gün 100 cc scoterimin sigortasını yaptırdım 229 tl ,
-
Yaşım 23, 250lik regal ilk motorum ve 34 plaka; 1350 lira ödedim sigortaya.
Edit: yaklaşık bir ay önce, anadolu sigorta'dan.
-
Üzerine tek motor varsa ve ilk motoruna 550-600 civarı İstanbul için.
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
kendi ödediğim fiyatı belirteyim belki bir fikir edindirir.
10 gün oldu 54 plaka ilk üzerime kayıtlı ilk araç yaşım 26 660 tl ye yaptırdım.
-
Grup arkadaşımız Mehmet Üstünbaş sigortacı özelden iletişime geçebilirsin.