abiler neden crouser motorları tercih ettiniz hız yok şehir içinde trafikte çok kıvrak diil neden crouser neden Regal Raptor
(bende kullanıyorum nedenini çözemedim)
SAYGILAR
Yazdırılabilir Görünüm
abiler neden crouser motorları tercih ettiniz hız yok şehir içinde trafikte çok kıvrak diil neden crouser neden Regal Raptor
(bende kullanıyorum nedenini çözemedim)
SAYGILAR
şekli var bikere daha zevkli temizlemesi nikelajlarını parlatması hoşuma gidiyo bende kanuni racer vardı regal kadar sevmiyordum onu çocuğum gibi bakıyorum regalime yeni yeni aksesuarlar alıyorum ayrıca efendi bi duruşu var racer da gaza gelip tehlikeli şeyler yaparsın tamam bunda da yaparsın ama racer kadar deil ne blim belkide bi sebebi yoktur motor diye almışımdır ama 3. motorumda sonunda doğru motoru bulduğuma eminim
DÜZELTME: Cruiser DİE yazılıyomuş idare edin
insanın kendisine benzetebileceği bir motor tipi... yada kendini onunla bütünlemenin en iyi yoludur cruiser, her türlü teknik konuyu alt üst eder, ve üzerinde herşey yakışır, 68 kuşağının özgürlükçü baş kaldırışını yansıtır, rock ve sert müziği dinlettirir. yalnızlığı çağrıştırır. V twin motoru gücü anlatır. hızlı gitmek ona yakışmaz o yavaş gidecek ve kendini seyredenlerin içine sinsice sinecek. göze ve gönle hitab edecek, bir felsefesi ve yaşam tarzı olacak. sesli olacak çok sesli olacak kendisi gibi yanında bir çoğu olacak ve kimseyi geçmeyecek, artçısında bir sevgili olacak, yanda heybeleri heybelerinin içinde yol azığı olacak, çadırı ve kanpeti olacak, daha neler var acaba...
hando
Alıntı:
barismert Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim daha yaşın çok genç şimdi anlamazsın ilerki yaşlarda canını ve sevdiklerini nasıl sevdiğini ve bu yüzden crouser de karar kıldığını otamatikman anlıyacaksın ....... ( unutmayın bütün race'ciler, Endurucular ,, Krosçular,,, bir gün muhakkak crouser'ci oluyor ....
afilli motor afilli.... :D
Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
güzel kardeşim yeni yıldızın hayırlı olsun ..... inşallah defne yapraklı yıldızlarınıda görürüz
teşekkür ederim yaşar baba.... hepimize, vatana millete hayırlı olsun....Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Kutlarim ben de. Usttegmen midir yuzbasi mi?
Ben bunun cevabını bulamadım, o yüzden enduroya geçiyorum, hehehe... Darısı başınıza..