-
Merhaba Raptor ailesi
Merhaba arkadaşlar ben Gürkan Zonguldak Ereğliden katılıyorum.Forumla Seçkin-67 sayesinde tanıştım.Henüz motorum yok fakat yakın zamanda RR BOBBER almayı düşünüyorum bu konudaki bilgilerinize ve tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkür eder ilerde birlikte sürüş yapmayı ve gezilere katılmayı çok isterim.Saygılar.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoş geldin abi keyifli zaman geçirmen ve aktif olman dileğiyle. Kısa sürede istediğin makineyi alırsın umarım.. 8)
-
HoşgeLdin RR forumlarına motoruna kavuşana kadar Forumları bol bol incelersen almadan önce ve aldıktan sonra neler yapman gerektiğin konusunda baya bilgi ve birikime ulaşabilirsin..
-
Teşekkür ederim
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin. Forumdaki bilgiler karar vermeni ve süreci kolaylaştıracaktır. Sorularınla ilgili olarak bulamadığın birşey olursa, tecrübeleri üyelerimizden yardım istemekten çekinme. Gönlündeki makinaya umarım en kısa zamanda kavuşursun.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin Gürkan ... istediğin motora kavuşmanı dilerim...
-
Gürkan aramıza hoşgeldin . Herşey gönlünce olsun 👍
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba aramıza hoşgeldin görüşmek üzere :)
-
Dostum merhaba.. İnşallah en kısa zamanda kalbindeki bobber a kavuşursun. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; RR Ailesine hoşgeldin..
-
Aramıza hoşgeldin tez zamanda alırsın inş ☺️
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi