-
Selamlar..
Selamlar ben Kürşat. İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası) de oturuyorum. İlk motorumu kısmetse önümüzdeki hafta içi alıyorum forumdan bi abinin daytonasını :) Motor hakkında çok geniş bi çevrem veya bilgim yok ama zamanla inciğini boncuğunu öğrenecez heralde :) yapılan etkinliklerde yer almak isterim.
-
Hoşgeldin aramıza. Şimdiden hayırlı olsun :)
-
Hoşgeldin aramıza Makinanın yabancıya gitmemesi sevindirici Etkinlik ve toplantılarda görüşmek üzere..
-
Hoşgeldin Kürşat ilk motorun şimdiden hayırlı olsun kazasiz belasiz huzurla bin
-
Kardeşim hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
---------------------------------------
Motorcu çocuk değil, Motosikletli Beyefendi diyecekler 😎
-
Merhaba Kürşat aramıza hoş geldin şimdiden yeni motorun hayırlı olsun sanırım mehmet'in makinayı alan arkadaş sensin :) 8)
-
Kürşat aramıza hoşgeldin kardeşim. Yeni motorunda hayırlı olsun. Eski sahibinide tanırım. Saçları biraz ağarmış ihtiyardır ama idare eder bi adamdır. :D :D
Tekrardan hayırlı olsun kardeşim. Salı günü görüşürüz. İnşallah Çarşambayada toplantımıza katılır.
-
Kursat aramiza hosgeldin.Motorun hayirli olsun.Carsamba gunleri getirirsen hem motorun eksikligini hissetmemis hemde senle kaynasmis oluruz.Tekerin duz bassin.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
RR ailesine hoşgeldin dostum şimdiden yeni makinen hayırlı olsun, tekerin düz bassin 👍
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
çok teşekkürler herkese. eski sahibiyle biraz sohbetimiz oldu bilen bilir kendisi tam bir adamdır :) çarşambaya yetişemem belki ama bi sonrakine gelebilirim diye ümid ediyorum