-
Selamlar
Herkese merhaba İstanbul da yaşıyorum adım Can 20 yaşındayım.Üniversite 2. sınıf Grafik Tasarım bölümünde okuyorum foruma daha dün kayıt oldum küçüklüğümden beri motosiklete hevesim hep içten vardı fakat son 1 yılda bu hevesim çok artmaya başladı ilk başlarda racing tarzları beğensemde şuan chopper cruiser tarzlarına içim daha çok ısınıyor.A2 ehliyetim var fakat motorum yok :) bu yaza kısmet olursa alıyorum motosikletimi ama ne alacağım konusunda çok kararsızım daytona 250e 6c hoşuma gidiyor internette dolaşırken sizi buldum bende üye olup aranıza katılmak istedim ve üye oldum şimdilik bu kadar böyle bir çevrenin olduğunu bilmek çok güzel :)
Sevgiler saygılar...
-
Hosgelmissin dostum tüm sorularına burada cevap bulabilirsin. Umarım gönlündeki makineye kavuşursun 👍😊
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin Can ... doğru yerdesin ...gönlündeki motora sahip olmanı dilerim...
-
Merhaba Can aramıza hoş geldin :)
Çarşamba günü Avrupa yaka Perşembe günü Anadolu yakada toplantılarımız var neresi sana uygunsa önümüzdeki hafta toplantıya katıl tanışalım makinalara bakar inceler merak ettiklerini sorabilirsin.
İnşallah gönlündeki makinaya kısa sürede kavuşursun 8)
-
Can,
aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makineye kavuşursun.
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin insallah en kisa zamanda gönlündeki makinaya kavusursun
-
kardeşim hoşgeldin aramıza.
-
Hoşbuldum teşekkür ederim herkese güzel dilekleri için :)
-
-
Merhaba Can;
Bu hevesin ucu-bucağı yok ,girdiği bünyenin ise kurtuluş şansı.. Genç arkadaşları hep sevmişimdir. Sizdeki azim ve irade bizlere göre bi farklı oluyor. Şahsen gençlerden yana da memnunum..
Kararsızlığını gidermek ,yeni dostluklar kurmak, aklındaki sorulara yüzyüze cevaplar bulmak için muhakkak RR İstanbul'un buluşmalarına katılmalısın. Bu hem farklı marka ve modelden motorları görerek ,kullanıcılarına sorular yönelterek karar verme sürecini daha sağlıklı kılacak hem de aile içerisindeki yerini almana vesile olacak.
Foruma gelirsek ; saygı ve samimiyet ile aile bağlarımızı ilmek ilmek ördüğümüz bir kale diye tarif etmek daha makul olur.. Forumda aktif olmak yollarda aktif olmak kadar önemli. Karar verme sürecinde buradaki konuları inceleyerek ,okuyarak fikir edinebilirsin ve emin ol okuduğun o bilgi,tecrübe ve görgüler doğru seçim yapmaya bir adım daha yaklaştıracak seni.. Allah bir an önce gönlündeki motora kavuştursun inşallah..
Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..