-
Merhabalar
Merhabalar ben emrah bursada yaşıyorum yaşım 23 hukuk bürosunda çalışıyorum.Yaklaşık 2.5 - 3 yıldır motosiklet kullanıyorum. Şuan için satışa çıkardığım GT250R motorum var fakat artık hız yapmak yerine rahat ve uzun yol yapabileceğim chopper-cruiser tarzına geçiş yapmak istiyorum. Falcon Freedom ile Regal Raptor arasında kaldım diyebilirim.Chopper kültürüne hakimim grup sürüş tecrübemde epey var. RR klubünü forum dışı olarak takip ediyordum güzel işler yaptığınızı biliyorum. Bursada her ne kadar pasif olsada umarım yönetim bursa içinde çalışma yapar teşekkürler.
-
BUrsadan emrah aramıza hoşgeldiniz.. Umarım Forumdaki birlikteliğimiz daim olur ve hatta sizler sayesinde yeniden bursa teşkilatlanır ve Festivallerde tanışma fırsatını yakalarız.. Sadece yönetime topu atmakla olmaz sizlerin gayreti otomatik olarak bu ihtiyacı doğurur ve oluşumda siz bursalı arkadaşlara görev ve sorumluluk düşer..
-
Merhaba Emrah aramıza hoşgeldin 🤘
---------------------------------------
Motorcu çocuk değil, Motosikletli Beyefendi diyecekler 😎
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin her şey gönlünce olsun
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba Emrah. Bursa'dan aramıza hoş geldin inşallah gönlündeki makinaya kısa sürede kavuşursun .
Bursa 'da arkadaşlarımız çoğalıp organize olamaya başlayınca bizde elimizden gelen desteği verip hep birlikte teşkilatı tekrar kurabiliriz 8)
-
RR ailesine hoşgeldin dostum. Umarım gönlündeki makinaya kavusursun. FF250 suren biri olarak soruların olursa yardımcı olmaya calisirim tekrardan hoşgeldin 😊
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Kardeşim tekrardan aramiza hoşgeldin en misa suredegonulundeki makinaya kavusman dilegiyle :)
-
Merhaba Emrah;
Umarım bir an önce kalbindeki motora kavuşursun.. Forumda aktif olman dileğiyle;aramıza hoşgeldin..
-
Hepinize teşekkürler inşallah kendime uygun motoru bulduğumda bursada ki abilerim kardeşlerim ile buluşup bursa teşkilatının adımlarını atarız diye umuyorum.
-