-
merhaba RR dostları
herkese merhaba ismim melih taştanberk kocaeli'den yazıyorum, amacım yakın zamanda sizler gibi bir motor sahibi olabilmek.
Otomotiv sektöründe çalışan birisi olarak motorlara karşıda ayrı bir ilgim var ama halen sahibi olamadım. RR'e olan ilgim çok fazla olmasına rağmen maalesef yaşadığım şehirde çok fazla tercih edilmediği için iletişim kuramıyorum kimseyle. herkese saygılar sunarım.
-
Merhaba Melih Kocaeli'nden aramıza hoş geldin forumumuzun Regal raptor bilgi birikimi alt yapısı çok iyidir forumları okuyarak istediğin her bilgiye ulaşabilirsin gönlündeki makineye kısa sürede kavuşursun inşallah 8)
-
Aramıza hoşgeldin inşallah en kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle :)
-
Aramıza hoşgeldiniz. Kafanıza takılan her şeyi bu forumda bulacağınıza inanıyorum. Hayalinizdeki makineye en kısa sürede kavuşmanız dileğimle... 8)
-
Melih hoş geldin, kalemiz olan forumda hemen hemen her bilgiyi bulabilirsin bulamadıklarını da sorduğunda bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız, grubumuzda RR harici hemen hemen her marka model makina kullanan var diğerleri ilgili de bilgi alabilirsin 8) umarım gönlüne göre bir makina bulabilirsin 8)
-
Melih,
aramıza hoş geldin. Forumdaki bilgiler yetersiz kalırsa yazarsan yardımcı olmaya çalışırız. Dilerim gönlündeki makineye kavuşur, sorunsuz ve keyifli sürüşler yaparsın.
-
Melih RR Foruma hoş geldin, en kısa zamanda hayalindeki makinaya kavuşman dileğiyle.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Melih aramıza hoş geldin... En kısa sürede gönlünde olana kavuşman dileğiyle...
-
Öncelikle hoşgeldin aramıza,forumda aktif olman ve istediğin motora sahip olman dileklerimle... [emoji847]
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Melih hosgeldin RR ailesine.. Foruma düzenli gelip gidersen ne kadar sahane insanlarla paylasimda bulundugunu anlayacaksin. Ben denedim ordan biliyorum. Senin yerinde olsam istanbul bulusmalarina katilmak isterdim sonucta 70 km yol.. Ama iller arasi bulusmalara duzenli katilim oluyormu onu RR yonetimindeki arkadaslar bilirler..ben bilmem yonetim bilir .:))
Tekerine tas degmesin motor alinca :)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi