-
Tanışma 19.03.2018
Herkese merhaba
İsmim Erdinç Eskişehir'de yaşıyorum. 27 yaşındayım. Ne kadarda vakti bulup forumda aktif olamasamda ara ara takip etmeye calısıyorum. Tanışma başlığınıda anca açabildim. Sağolsun Eskişehir İl Sorumlusuz İlker Abi ile tanışma fırsatı bulup sohbet etme şansım oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. İşim dolayısıyla etkinliklere katılmam pek mümkün gözükmesede takip etmeye çalışıyorum. Şuanlık motosikletim Regal Raptor DD150 modeli yakın zamanda askere gideceğim için şimdilik bu motor ile yoluma devam edeceğim. Askerden döndükten sonra durumlara bakacağız :)
-
Hoşgeldiniz öncelikle, forumda askerden sonra aktif kalmanız dileklerimle ve Allah sağ salim gidip gelmenizi nasip etsin.[emoji847]
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldin forumda yollarda ve buluşmalarda aktif olman dileğiyle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Hoşgeldin, şimdiden hayırlı tezkereler
-
Merhaba Erdinç;
Öncelikle yoğun şartlarda çalışıyorsun, Allah kolaylık versin. Lakin sevdiğimiz pek çok şeye hayata rağmen minikte olsa vakit ayırabildiğimiz gibi bu aileye, foruma ve buluşmalara yer ayrılabilir diye düşünüyorum. Başlangıç olarak günde 15 dakika forum için, haftada 1-2 saat buluşmalar için yeter de artar 8)
Biz bir kardeşimiz, yoldaşımız olarak senin gibi vizyon sahibi birini aramızda görmekten mutluluk duyarız. Askerlik konusunda da ülkenin hangi köşesine gidersen git elimden gelen yardımı şahsen esirgemem .. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; hoşgeldin..
-
🤘🏻🤘🏻Hoş geldin aramıza 🤘🏻🤘🏻
-
Aramıza hoşgeldin. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle.
-
Erdinç aramıza hoş geldin
-
Erdinç hoş geldin. Tekerine taş değmesin.
-
Erdinç aramıza hoş geldin 8) yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle