-
hiç yolda kaldınız mı?
bir gün esti..şöyle güzel bir gezi yapayım dediniz ve atladınız regal raptor'ınıza..gidiyorsunuz gidiyorsunuz ahanda tıkandı motor..oldu mu hiç?gerçi su soğutmalı olması bunu pek mümkün kılmıyor ama olabilir de..
evet dinliyorum sizi şu motorsuz regal raptor'cı kardeşinizle (hemen de ısındım :$ ) paylaşırsanız bilgilerinizi sevinirim :))
-
Forumda yolda kalma hikayeside var arkadaşım, nasıl kurtulacagında, hatta illa yolda kalmaya azmedersen kimi araman gerektiği bile yazıyor :mrgreen: hatta okan 2 vardiyaya bölmüştü :oops:
Oku biraz, cok sey var bu forumlarda ...
-
dostum allah kımseyı yolda bırakmasın ben yolda kalmadım ama en cok korkutucu hıkayede bu ınsallah kımse bu hıkayenın kahramanı olmaz bunun ıcın regalınızle ıyı gecının :cheesy: :cheesy: :cheesy:
-
Bende hiç kalmadım şimdilik kalmayızda inşallah .
allah kimseyi motorlu , motorsuz - maddi, manevi - iş olsun, özel hayat olsun yolda bırakmasın
-
evet kesinlikle bırakmasın..kino hocam sen antalyaya sık giden biri misindir? sanki tanıyorum da :idea:
-
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOK
gidebildinmi diye sOrman lazımdı,
HER YOLA ÇIKTIĞIMDA
HATTA HALA YOLDAYIM KURTARIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
-
çin mali japon malı farketmez sen yeterki motoruna iyi bak motorun da seni üzmez ;) antalyadan sevgiler daha dün 3000 bakımını yaptırdım motorun sesi bile değişti valla
-
Ben kavacıkta kalmıştım ite ite en az 3 km gittim gece saat 2 felandı daha sonra bir kurye durdurdum ve sağolsun bana çok yardımcı oldu sorunu hallettik..
-
ben tam köprüde gişelerin önünde kaldım arka tekerleğim çıkmıştı 2 gişenin arasına aldım aradım cemal ustamı geldi taktık tekeri beraber allah razı olsun ondan o gün gece vakti geldi beni kurtardı o durumdan hala dua ederim ona....
-