-
İstanbul'dan merhaba
Merhabalar. Ben Günışığı. 22 yaşındayım, İstanbul'dayım. Yıllardır hayalini kurduğum yolda sonunda ilerliyorum ve yakın bir zamanda, bir aksilik olmazsa şayet, a2 ehliyetimi alıyorum. Yıllardır alabileceğim, kullanabileceğim modelleri araştıra araştıra hala karar vemiş değilim. Regal Raptor uzun zamandır araştırdığım bir marka. Cruisersız olmazcıyım yıllardır. Şimdilik ilanlardan ilanlara, forumlardan forumlara detaylı bir araştırmayla karar vermeye çalışıyorum ilk motoruma. Umarım kısa zamanda iki teker üstünde olabilirim.
-
-
Aramıza hoşgeldin. Buluşmalarada bekleriz. Haftalık buluşmaları forumdan takip edebilirsin. Yollarda ve forumda aktif olman dileğimle
-
Teşekkür ederim, arkadaşlar. Buluşma başlıklarını da takip edeceğim.
-
Günışığı aramıza hoşgeldin, yollarda,buluşmalarda ve forumda aktif olmanı diliyorum. Gönlündeki makineye en kısa zamanda kavuşman dileğimle... :Rockn Roll:8)
-
Merhaba Günışığı aramıza hoş geldin 8)
İnşallah kısa sürede gönlündeki makineye kavuşursun 8)
-
Teşekkür ederim. Umarım sonunda iki teker üstünde hayallerimin tadın çıkaracağım.
-
Hoşgeldiniz :) inşallah en yakın zamanda motorunuzu alır hayalinize kavuşursunuz.
M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Foruma hoşgeldin Günışığı herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
-
Merhaba Günışığı hanım, aramıza hoş geldiniz. Gönlünüzdeki motora en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim. Ehliyet tabiki çok önemli ancak daha önemlisi koruyucu ekipmanlar. Motoru aldığınızda kaskından botuna kadar bütün ekipmanların eksiksiz olmasını tavsiye ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin, şimdiden tekeriniz düz bassın.
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi