-
Merhaba
Selamlar, Ankara'dan aranıza katıldım. 36 yaşında, yazılımcıyım. EN 500 alarak, motosikletli yaşama ilk defa adım atıyorum. Tavsiye ve tecrübelerinize her zaman açığım ve bundan memnun olurum. Motoru almam ile yıllar boyunca baskıladığım ama hiç bir zaman unutamadığım bu tutkuyu umarım en güzel şekilde değerlendirebilirim. Sağlıklı günler dilerim.
-
Merhaba Arda Ankara dan aramıza hoş geldin 8)
Yeni Makinen En 500 ile yeni güzel keyifli bir macera başlıyor Ankara ekip bu süreçte sana yardımcı olacaktır keyifli sürüşler 8)
-
Aramıza hoşgeldin Arda. Güzel makina aldın hayırlı olsun Raci abi gözü gibi bakardı. İlk buluşmada görüşmek üzere
-
Aramıza Hoşgeldin, forumda aktif olma dileğiyle.
Alanya’dan Selamlar.
-
Arda hoşgeldin...
Keyifli forumlar...
Bir enduromsu çapır daha gelmiş deyip konuyu biraz bükelim :)
-
Öncelikle Hoşgeldiniz.. Yeni makinanızın tekerine taş değmesin.. nazar keyifli sürüşler diliyorum..
-
Aramıza hoş geldin. Yeni makinan hayırlı uğurlu olsun. Keyfini doya doya çıkarman dileği ile.
-
hoşgelişler olsun. Raci abi bahsetmiştir ama bizim 10 gün arayla buluşmamız olur. duruma göre ya sürüş ya da kafe toplantısı.
forumda takip ederek katılabirsin.
-
Arda hoşgeldin ,
umarım hızlı gonzalesle aran iyidir. (benim motorun adı hızlı gonzales idi ) Buluşmalarda ve forumda aktif olmanı dilerim.
selamlar
RACİ
-
Arda RR Foruma hoş geldin, bizim hızlı gonzales sana hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin. forum da ve buluşmalarda aktif olman dileğiyle.