-
kotu sans ve kaza
motora ne zaman isinsam zevk almaya baslasam dolanmakdan bir kaza bunu mahvediyor
evet bu seferki eminonunde kirmiziyi gorup frenlememle arkadan polis aracinin bana carpmasi seklinde oldu ve ben yine onceki hatayi tekrarlayip yine plakalarini kaydetmedim , gorunurde motorda arka lambanin birindeki kirik azda egsozun ucundaki egiklik disinda bisi yokdu sonra giderken farkettimiki 2 ci 3 vites yok 1 den 4-5 le gidiyorum ne oldugunu yarin servise sorup orencem insallah buyuk masraf yoktur , isingaribi motorda tikirti hirildi vites gecisinde zorluk vs yok ve hizlanmak schootura benzedigi icin daha kolylasdi , acaba neoldu viteslere
-
Geçmiş olsun , umarım fazla masraf çıkmaz.
-
büyük geçmiş olsun
çok fazla masraf çıkmaz herhalde
-
büyük geçmiş olsun
umarım fazla masraf çıkmaz
-
geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.
-
geçmiş olsun üzüldüm
daha dikkatli olamnı dilerim
-
geçmiş olsun. anladığım kadarıyla ciddi bir çarpma değil. dokunma gibi olmuş ama nasıl bukadar sorun çıkardı hayret. inş. ciddi bişey değildir.
-
arabanin on tampona benim egsoz girdi aslinda o sirada viteste olmasam motor firlardi bakalim ne cikcak sorun olarak
-
gecmıs olsun...
rapor felan tutturmadın mı?
tutulsa ne olacakkı.nasıl olsa suclu herzaman motorcu :twisted:
-
gorunurde bısey yokdu motorda pasa pasa gıdıyordu sorun yok sandım hem polısler sımdı bısı uydurup canımı sıkabılırler dıye dusundum bu aynı hatayı 2. yapısım daha kac kazık yemem lazım ogrenmem ıcın :)