benim regal e çif tırnak buji atılırmı atılırsa hızlı gidermi nasıl olur bilmiyorum bide egzosu boşalttırmayı düşünüyorum yazın bana bilgi verin pls
Yazdırılabilir Görünüm
benim regal e çif tırnak buji atılırmı atılırsa hızlı gidermi nasıl olur bilmiyorum bide egzosu boşalttırmayı düşünüyorum yazın bana bilgi verin pls
Ben egsoz un son 2 susturucusunu çıkarttım... Seste bayaa bi fark etti , yakıt sarfiyatı çok az arttı , çekiş arttı...
Sesi çok tatminkar oldu tavsiye ederim. Kaynakla çıkarttırma , aletle söksünler.
Buji çok fark etmez gibime geliyor. Sonuçta ateşleme ile alakalı. 125 yada 250 olsa neyse.
Serileşmesini istiyosan debriyaj ı ve arka dişliyi değiştir.
Arka dişliyi büyütürsen serileşir. Küçültürsen son hızı artar.
buraxdj abi sendede var bundan galiba kaçı gördün bide nasıl çıkartıcam susturucuyu
Evet bende de var... alalı 15 gün oldu. Henüz 700 km de , rodaj bitmeden basmıyorum, en yüksek hız 60 km yaptım o da mecburi :)
1000 - 1200 km den sonra hız denemeleri yapıcam ama 100 ü gören arkadaşlar var.
Ama benim tavsiyem bu motorla fazla hız yapmamak. en fazla 80 yapsa yeter ;)
Motorun kaç km de ? Ben 650 km den sonra çıkarttım susturucuları.
Bir adet sağlam çekiç , keskin bir yan keski (uzun) sağlam tornavida , biraz da matkap işi... Kendim çıkarttım. 30 dk mı aldı :)
abi 1000km geçmeden önce niye hız yapmıyosun 100 yapmaz bumotor ama en fazla 90 yaw benim motor 2 sene oldu alalı 746kmde niçin okadar az diceksin yazın okul var nasıl süreyim o motoru yazlıkta bırakıyoruz şu anda orda yatıyo kuzu gibi :)
benim ablamda var 100 lük maksimum 80 görüyoo ama zorlanıyoo çok kasılıcakk bir motorda değill zorlamanın manasıdaa yok
Aletler daha yeni basmaması normal benim 250cc de 2000km de iken bile bayır aşağı 110 u görmüyordu. Şimdi biraz aşağı meyilli yerde son gaz vermeden 140 gördüm. 5000 km sonra açılır iyice.
Hobaaaa aksu baba o zaman regal hız rekoru sende, önceki hız 147 ile zibidi gonzalesteydi, öpüyım ellerinden aksun baba, speede aksu baba ;)
5, vitestemi yapıyonuz bu hızları....:)
ehehehe ben 2. vitesde tapıyom yavv...