arkadaşalr eksozu açtırayım diorum zararlı olur diolar nedir işin aslı motor 900 km de
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşalr eksozu açtırayım diorum zararlı olur diolar nedir işin aslı motor 900 km de
Açtirma Arkadaş .
Tühhh istanbulda olsaydın benim egzostlara bak derdim hosuna giderse takas ederdik bende susturmayı düşünüyorum :) Arkadaşlar aranızda istanbulda olup bu gün ki buluşmaya gelenlerden yada haftaya fuara gelenlerden egzostu açtırmak isteyenlerle bi görüşme yapalım ben takasa girerim :) iki kişide masraf etmemiş olur.
Ben de açtırmadım benzin sarfiyatı artacaktır emin olabilrisin ve geri dönüşümü mümkün değil sadece susturucuları çıkar, sesi insanı doyuruyor.
açtırınca canavar gibi ses çıkıyo!çok yakacakta ne bu hocam amerikan arabası değil ya.ya bizim quanta ne yapsın adamın deposu delik...hehe
ya benim de susturucularım yok aldığımdan biri
bi güzellik yapsa birisi çıkıp al kawancha kardeşim dese, benm susturucularımı tak dese, başın ağrımasın dese ne hoş olur
benim aldığımda da yoktu eksozların içiboştu dikilitaşta ali ustaya götürdük susturucunun çiftini 30YTL. ye taktı kurtuldum. valla çalıştığında yakındaki arabaların alarmı çalmaya başlıyordu. sitede oturuyorum durum kötü olucaktı böyle güzel oldu...
valla banada aynı şeyi söyledi egsozcu yakıt artar dedi. standart haliyle bugün ölçtüm 11,5 krş yani 115 binlira yaktı .
bugun trafıkte ılerlerken yanımdan gecen keewey 150 lık makına dan cıkan ses benımkını bastırdı...
ve cok tatlı bı sesı vardı...
trafıkte gıderken gozlemlemeye calıstım ama uzerındekı de orjınal eksozuydu.
anlamadım.o kadar tatlı bı ses nasıl cıkıyor...
ben susturucuları sokenlerdenım.ama cantamda tasıyorum.bı gün bırılerı basıma üşüşürse hemen takıcam:mrgreen:
ya bende çıkartcam mobilet gibi ses gelio tadını alamıyorum