Merhaba,
Rodaj aşamasında artçı taşınır mı? Yada artçı, motor kaç km yol yaptıktan sonra taşınmalıdır? Teşekkürler..
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba,
Rodaj aşamasında artçı taşınır mı? Yada artçı, motor kaç km yol yaptıktan sonra taşınmalıdır? Teşekkürler..
rodajı bitirmek zaten ölüm ( sürat açısından ):mrgreen: artçıyı bu sıkıntıdan kurtar bence
Rodaj esnasında artçı taşınmaması daha iyidir, hatta motor ile dik yokuş bile tırmanmamak gerekir, önerilen hızın üzerine çıkmamak ve dinlendirerek kullanmak gerekir, biraz sabır isteyen bir iş ama altında melek gibi bir motor istiyorsan yapmalısın dostum...
Abi işte ben bu rodaj olayını kız arkadaşıma anlatamıyorum hayır bilse kullanmayı vericem ona o kullansın ama yok illa ben arkaya oturcam kısım bak rodaj diyorum 1000 km diyorum olmaz diyorum hoooop biniyor indirsem geleceğimle oynamış olurum yaaa.
allahtan hafif 0 bedende ordan biraz yırtarız herhalde... :D
Madem kızı indiremiyon hep yokuş aşağı git o zaman :p
valla arkadaşlar ben zaten tek başıma zor sürüyorum motoru bide arkama birini alırsam allah muhafaza olacakları düşünemiyorum benim rodaj mecburen tek kişilik hehe
walla ben motorumu aldığımda 750 km deydi :d ben 2500 e kadar çok nadir birisini aldım arakama ama şimdi tek kulanamıyorum nerdeyse kıs arkadaşım elimden alacak motoru :)
peki arkadaşlar rodajın toplam km si nedir ... bende 0 aldım 1 hafta oluyor..ne kadar sürecek...
ben bilmem yokuş mokuş rampa falan ben artcı olarak binerim kardeşim 3 yıldır bir fiil bu mesleği üstlendim ben yahu ....:x:cheesy:
arkadaslar aslında motora yuk bındırmek sanıldıgı gıbı rodajda sorun cıkarmaz.
rodajda dıkkat edılmesı gereken devır yuksek gıtmemek ve motor sogukken gıtmemektir
bu konuda bır makale koymustum aratırsanız bulabılırsınız rodaj esnasında motora devır cevırtmeden yuklenmek lazımdır dıp gaz ama devır cevırmeden ;)
motor yuklu olursa tahmınım daha da ıyı olacaktır zıra dıp gazla devır yukselmeden daha uzun gıdebılırsınız boylece
devır yukselmeye baslayınca gazı kesıp kompresyon yapacaksıınız sonra tekrar dıp gaz
boyle 1000 km gececeksınız rodaj tamamdır