Benim Motor 2006 model, ayaklık inikken alet elektriği kesiyor, motor çalışmıyor. Bunu iptal etmek istiyorum, nasıl yapılır bilen var mı? Daha önce yapan var mı?
Ayaklığa 3 tane kablo bağlı, onları söksem sorunum hallolurmu?
Taylan
Yazdırılabilir Görünüm
Benim Motor 2006 model, ayaklık inikken alet elektriği kesiyor, motor çalışmıyor. Bunu iptal etmek istiyorum, nasıl yapılır bilen var mı? Daha önce yapan var mı?
Ayaklığa 3 tane kablo bağlı, onları söksem sorunum hallolurmu?
Taylan
Evet aynen öyle o soketi sök işlem tamam.
Ayaklığı iptal eden soket akünün yanında hemen, servisi yakınsa götür hemen söksünler, yada yapabilrsen sen yap basit birşey...
Ben ayaklığın oradan söktüm kabloları aramasına gerek yok bence söktümü iş tamam.
Bence akünün ordaki jaktan sökmesi daha mantıklı. Ayaklıktaki swichi sökmüşsün anladığım kadarıyla. O şekilde boşta sallanmaktan zarar görebilir en garantisi jaktan sökmek. Çok basit bir işlem bir kaç dakikanı alır...
Ayaklıktaki muşuru sökerseniz sarsıntıdan içindeki menteşe sistemi kendi kendine kapanır ve motorunuz stop eder.. en iyisi akünün yanındaki jak tan sökmek..
Bence en iyisi sökmemek. Allah muhafaza insan unutabiliyor. Açıkken yola devam edersen sola ilk virajda asfaltla samimiyet kurabilirsin...