-
Bullpavyon :))
-
Bülent abi topici görünce yine birileri sana takılıyor sandım ve biraz kılıncını çekeyim dedim(kilodaşız ya o bakımdan) Topici açanın sen olduğunu görünce kendime güldüm :D :D :D Ama ışıklar şahane olmuş hele hele AYYILDIZ ne desen değer. Emeğine sağlık...
-
Bull'um sisleri de taktırmışsın tam olmuş
pıh pıh :P
-
matemmatik: eyw.kardeşim. birimiz hepimiz-hepimiz birimiz için :p
carvalho: eylemlerim devam edecek... beni izlemeye devam edin... pıh pıhh 34... :cheesy:
-
vay vay vay işte budur sonunda resimler geldi BULL motorsikletinin güzelliğini internet aracılığıyla bütün dünyayla paylaşıyor....
(telif haklarını al bülocum):cheesy::cheesy::cheesy:
-
Abi,
kusura bakmada chooper olmaktan çıkmış makine,oyuncak gibi bir şey olmuş.Bence sök derim.Doğal hali daha güzel.
-
Kardeş bu ne yaw!Vay vay vay insan istediğinde akıln sınır yok valla.Acayip bişi olmuş bu eline sağlık!Şu lacivertlerin altına azıcık sarı lambalarda olsa fena olmaz hani!
Anladın sen onu kardeşim.hehe
-
oldukca değişik olmus
baya hos ısık goruntulerını sağlamıssın goze guzel gorunurlar
-
Bülent kardeşim sen beğendiysen başka laflara aldırma..Ama gece yolculuk yaparsan seni uzay aracı sanıp ezmeye kalkmasın yurdum insanı,,aman dikkat et.
-
Abi Goldwing tarzı olmuş çok güzel ve pavyon gibi değil bence akü ne alemde bunların hepsi yanarken abim...