-
kaza yaptım
bostancı sahilde sol şeritten giderken çok yavaş seyreden bir siyah son model bmw önce bana yol açar gibi saga çekildi, ben solundan girdim geçmek için geçerken çöt diye kırdı sola girdik birbirimize. kadının arka kapı içeri girdi benim motorda hiçbirşey yok anlamadım koruma demirine geldi herhalde. tank gibi panzer gibi motor yapmışlar helal olsun verdigim para.:x
-
abi kadın sola dönmek için sağdan genişten almış sende yol veriyo sanmışsındır :)
-
aynen öyle oldu ama sinyal vermedi.. bende 5000 km tecrübesi olan bi şöförüm öncesinde cbf 150 likle basladım 25 yaşımdayım araba sürmüşlügüm yok trafik adabımda yok olacagı buydu anlamadım işte :D kadınlar çok korktu race motor süren iki tip durdu sagolsunlar.. öyle.. :?:?
-
Geçmiş olsun.
Trafikte heran büyük dikkat gerekiyor.
Ablada geniş almak istiyor sanırım sana yol vermek değil. Hatta seni görmemiş bile.
Ençok korktuğum durum budur. Ucuz atlatmışsın tekrar büyük geçmiş olsun.
-
evet oda öyle söyledi görmedim dedi.. ama o kadar kötü yanılttıki bu durum beni. düşünsenize. sinyal yok, biri saga kaçıyor, giriyorsunuz tünele çat diye sola kırıyor. . .
-
geçmiş olsun kardeşim insallah ilk ve son kazan olur.Allah beterinden korusun
-
-
-
geçmiş olsun. dönüş yapmak için açıktan almayı bilen bayan şöförde varmış demek. ama o da sinyal vermeyi unutmuş ve dikiz aynasına bakmayı. hepsini bir arada yapmayı öğrendiklerinde olay bitmiştir.
-
çok geçmiş olsun ilk ve son olur inşallah