-
chopper in ruhuymuş.. :(
izlerken çıldırdım.. :x chopper dan soğutur böyleleri.. Ne kadar kötü bir imaj çiziyor motorcular hakkında.. bu insan mı temsil ediyor bizleri yazık..
istanbuldaymış kendisi.. bir icabına bakıverin bir zahmet.. :x:x
http://www.ontv.com.tr/video.asp?video=159
-
bizim adımızı kötüye çıkaran bu tipler işte bizim içimizde böyle bir tip bile barınamaz
-
cidden tam özenti bi tip gece gece güneş gözlüğü tam bi pırodakşın olmuş seviyesiz bir program
-
önceden bilerek kazık fren yapardım arkamdakı hatun bana değsin dıye dedı adam ya:p
bide hatunun kafası cok mu güzel bana mı öyle geldı:?:x
-
yahu bunlar motorcuların alaksız tipleri işte bunları görenlerde bizi o sınıfta görüyorlar bunlar kesinlikle motorcu digil serseri gay lez terbiyesiz tipler bunlara vericen zopayı vericen zopayı yada hiç bir şey yapma 1 hafta kpa bir odaya zaten uyuşturucu krizine girerler oda onlara yeter
-
vallahı benımde motora bınerken ısyanım ya da baskaldırısım var ama ıcımde saklarım ve surerek acıga cıkarırım . ayrıca baska tarz kullananlara lafım yoktur kı burada onu goruyoruz.
tatar ( merter )
izmit / kocaeli RR
-
Bu ne ya!
Bunun adı rezillik.
Şimdi bu hatun kisi röpörtajmı yaptı.?
Bu adam yorum mu yaptı?
İnanın sonunu zor getirdim.
Herif ayyaş,kazın sarhoş.
Yaptığı el hareketi ise işin dozunu kaçırdı.
Allah ıslah etsin.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
-
ruha bak
ruha bak yazmayım dıyorum yazıyorum . hakıkaten boyle bır motorsıklet felsefesı var mı ? iş yerınden arkadaslarım ızlemıs ve bana senın arkadasların televızyona cıkmıs falan gıbı bır suru laf edıyorlar .neyse ......
tatar ( merter )
izmit / kocaeli RR
-
Gülmek için birebir ahmet yılların motorcusu bende custom chooper filan bekliyorum..
Birde o kaskı dirseğine değil kafasına taksa iyi olurdu kaskta benim artçı kaskı çin malı tas kasklardan yaa..
-
ne kültürü ya düpedüz kültürsüzlük bu kültür kültür diyip duruyorlar.