-
herkese merhaba
ben istanbuldan cenker,
öncelikle biraz kendimi tanıtayım istedim yaş 29 boy 1,65
chopper motor hastası oldum geçen fuarda :) fakat bir türlü model bulamadım kendime göre fuarda baktım bindim bazılarına ayaklar yetişmiyor :) bana önerebileceğiniz bir model varmıdır yeni başlayanlar için birde motosiklet sürüş eğitimi için tavsiyeleriniz varmıdır teşekkürler.
bende gruba katılmak toplu gezilere gelmek isterim ilerde
tek haz etmediğim konu futboldur sadece.
istanbul beykoz civarında ders verebilecek bir üyede olabilir :)
-
Foruma hoşgelmişsin cenker, chopper motor kısa boylular içindir diye bir kaide yok tabi, ama yere yakın olması uygunluğa bir etkendir.
Biizim burada motor ustası var, adam 1.50 boylarında kocaman enduro motoru var ve yarışlara katılıyor. Bu uygun bir açıklama olmuştur umarım :)
sağlıcakla kal..
-
yok üstat drdimi anlatamadım sanırım,
pedelları (adını bilmiyorum pedal yazdım :) ) çoğunun bayağa önde biraz daha ykında olan varmı acaba diy model için bilgi istemiştim bu arada çok teşekkürler hoşbuldum.
-
Hoşgeldin dostum, 250 cc sınıfındanki motorlar hem yükseklik hemde pedal mesafesi olarak ihtiyacını karşılar, alışma sürecini geçtikten sonra kazandığın güvenle beraber daha yüksek cc motorlara rahatça binebilirsin. Birde bu iş için ayıracağın maliyette önemli tabiki...
-
-
Öncelikle hoşgeldin.
Merak etme hepsine binersin.Yeterki karar ver.Boyun normal.Özellikle bizim regal'lar tam sana göre.
Herşey gönlünce olsun.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
-
abi hoşbulduk,
daha önce hiç hevesim olmamıştı motorlara fakat fuardan sonra devamlı bakınıyorum mağlum fuarda hepsine baktırmıyorlar baktıklarımda da pedallar uzak kaldı yetişemedim regal raptor satan bir bayii bulup deneyrek bulmam lazım kendime göre olanı sanırım :)
-
-
-
Cenker hoşgelidin.
Havalar düzeliyor, Anadluhisarı öğretmenevinde haftalık buluşmalara başlarız artık. Sen de gelirsen hem tanışırız, hem motorları görür tereddütünün yersiz olduğuna karar verirsin, hem de motorlar hakkında bilgilenirsin...
Sevgiler...