SElam. Ben İlker Ançı. Eskişehir'in Regal Raptor servisiyim. Emrahın motoruna da ben bakıyorum. :cheesy: Onun aracılığı ile siteyi öğrendim. Hepinize sevgiler selamlar. Motorlarınızla ilgili sorunuz olursa beklerim.
Yazdırılabilir Görünüm
SElam. Ben İlker Ançı. Eskişehir'in Regal Raptor servisiyim. Emrahın motoruna da ben bakıyorum. :cheesy: Onun aracılığı ile siteyi öğrendim. Hepinize sevgiler selamlar. Motorlarınızla ilgili sorunuz olursa beklerim.
ilker arkadaşım hoş geldin aramıza.....
gomtanımızın motörüne iyi bak ... tüm camia yakana yapışırıs haberin olsun.... :lol: :lol:
ayrıca hayırlı işler dilerim.... :cheesy:
ilker kardeşim hoşgeldin. sen bu sitenin yolunu bilirmiydin usta. Hadi hayırlı olsun bakalım...hayırlı işler...
İlker, hoşgeldin adamım.
Arkadaşlar, İlker ve yanındaki ustası gerçekten sanatker ustalar. Bu motorların sıkıntılarını anlayabilen ve çözüm üretebilen arkadaşlar. O yüzden faydalı bir arkadaşlık olabileceğini düşünüyorum. Tekrar hoşgeldin İlker Usta :cheesy: :cheesy:
ustalara yağ çekmeyeliiimmmm.....şşşşşşş.......tayfunu geçtin haa gomtanım.....üzerine balda dökelim .....hıhıhahahahaha.....
Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim kardeşim :D
eski şehirde servis açılması iyi olmuş..
orada dostlarım var.regal almayı düşünüyorlardı ama servis noktasının olmadığı için tedirgindiler.
ERKARA A.Ş volkswagen deki dostum rıdvan bak servisiniz olmuş işte..hadi bakalım...
Bu arada İlker Usta'ya sadece 5 üye hoşgeldin demiş. Ayıp olmasın soora arkadaşlar. Biz de ona anlattık bizim site şööle iyi, bööle kardeş filan diye.
Eheh ben de yari Eskisehirli sayilirim, hosgeldin Ilker Usta.Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı