-
Selam...
Tüm RR camiasına ve motorsiklet tutkunlarına selamlar. :+1:
Ben İstanbul-Kadıköyden İlker.
Öncelikle tüm forum üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Yazdıklarınızdan gerek motor seçimim ,gerekse teknik bilgiler olsun çok faydalandım. Ve ilk motorum DD 250-E10 ile aranızdayım. Güzel dostluklar ve keyifli sürüşler dileklerimle.8)
-
Hosgeldin Ilker. Motorun hayirli olsun, keyifli surusler dilerim.
Umarim yeni uyelikler forumumuza eski hareketliligi geri getirir...
-
-
-
Hoşgeldiniz. Birşey soracaktım E-10 un E-9 dan farkı nedir acaba?
-
Hoş bulduk arkadaşlar. Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim.
Motor konusunda oldukça yeniyim. DD250E-10 ilk motorum. Motora ilk görüşte vuruldum ve hiç hesapta yokken hemen aldım. E-9 ya da başka bir motorla daha önce tecrübem olamadı. Sadece Hondanın sürüş eğitimlerinde 2 gün CBF150 kullandım. Dediğim gibi, aranızda oldukça yeniyim.
E-10 Spyder modelinin 250 cc’lik versiyonu. E-9 dan motor-güç olarak farkı yok. T-gidon ve ön maşa açısı E-9 dan daha fazla dolayısıyla manevra kabiliyeti E-9 dan daha az. Ağırlık olarak da 35-40 kg. daha ağır. Eğer yanlış bilgilendirilmedi isem 60 – 70 TL. lik bir masrafla motor hacmi 350 cc. Ye çıkarılabiliyormuş.
E-10 ile E-9 arasındaki farklılıklar bildiğim kadarı ile böyle, Yanlışım ve eksiğim varsa lütfen düzeltin. Ayrıca daha detaylı bir kıyaslama yapabilirseniz de çok sevinirim.
Keyifli sürüşler, yolunuz açık olsun.8)
-
Bildiğim kadarıyla bizim klasik E-9 ların T gidon olanları E-9B diye geçiyor. belki son modellerinde ufak birkaç değişiklikle E-9B leri E-10 diye piyasaya sürmüş olabilirler.
-
aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler
-
hoşgeldin aramıza
250 E9 T gidonlarda maşa açısı 250 E10 lara göre daha dar
bide 250 E10 lerde ayaklar birazdaha onde galiba
hayırlı yolculuklar herkese 8)
-
ılker aramıza hosgeldın...
60/70 lıraya nasıl oluyorda 250 lık bır makına 350 lık oluyormus anlayamadım...
bununla alakalı bır bılgın varsa paylasırsan sevınırım...