2011 Modeller hakkında ilk izlenimler!
DD 250E-9B 2011 modeller kısa bi süre önce piyasaya cıktı. Aramızda satın alan kullanan arkadaşlar varsia bu kısa süre dilimindeki ilk izlenimlerini, aracın randımanını,sürüş keyfini kısacası ilk aklına gelenleri yazabilirlerse topluca seviniriz diye düşünüyorum :mrgreen:
2011 Regal raptor DD 250 E10
2011 Regal raptor DD 250 E10 ile 2500 km geride kaldı. İkinci izlenimlerim;
1- 5. vites 90 km hız limitini aştıktan sonra ilk 30 dk dan sonra titreşimden kıçımı hissetmez oluyorum.
2- Bir günde maksimum 550 km yol yaptım, sorunsuzca tamalandı. Hararet, takıntı, kasıntı her hangibir problemle karşılaşmadım. Köy yolu dağ yoluna girdim, çıktım. Uzun yamaçlara tırmandım, 550 km yolu bol bol dinlenerek 10 saatde tamamladım, tek proplem kıçımın ağrısıydı.
3- Arka koltuğa dağ çantası ve arka çamurluğun üzerinede sırt çantasını arkadaki sırt dayama bölgesine güzelce bağladım sorun yaratmadı.Profildeki resimdeki gibi.
4- Orta sehpası olmadığı için zincirini iyi bir şekilde kendi imkanlarımla yağlayamıyorum.
5- Görüntü süper, her durduğum yerde ilgi odağı oldu, kaç basıyo, kaçpara, bir foto çektirebilirmiyim vs.. muhabbetleri.
6- Koruma demirleri henüz üretilmemiş, üzerinde çalışılıyormuş, taktıramadım.
7- 100 km de 4,5 - 5.0 litre benzin yakıyo.
8- Yağ değişim ücreti castrol marka yağ için 1,5 litre ile 2 litre arasında gidiyo 45 lira ödedim.
9- Ayak basılan tüm peglerdeki plastikler yırtılıp düştü.
10- Ön tekere 29 arka tekere 32 psi hava basıyorum, 97 kg şişko biriyim. Sürüş ve yol tutuş gayet iyi.
11- Tüm virajlara trafik işaretlerindeki değerlerle sorunsuzca girip çıktım.
12- Ayaklığı açıp kaparken botumun topuk kısmı lastik kısım egsoza değidiği için egsozda erimiş lastik lekeleri meydana geldi. Gaz yağı mazot ne denediysem hala o lekeleri çıkartamadım.
http://i56.tinypic.com/5ozg34.jpg