-
Kaza :(
:(Merhaba rakadaşlar dün arkadaşlarımızdan Dokin (doğukan )bir kaza geçirdi şu an samatya hastanesinde yatmakta fatihte ışıklı bir dörtyolda dokin arkadaşımızın kavşaga girdiğinde yandan gelen bir araç çarpmış arakadaşımızın kalçası kırılmış ve samatya hastanesinde ameliyat oldu kendisiyle telefoda konuştum şu an genel durumu iyi işallah kısa sürede ayaga kalkar ve eski sağlıgına kavuşur allah acil şifalar versin :(
-
Geçmiş olsun..
Arkadaşlar, RR ların sıfır lastikleri çok kötü. Hele ıslak zeminde berbat. Fren ve durma konusunda çok kötüler. Ayrıca cruiser'ların da normalde pek kolay yavaşlayan bir motosiklet olduğunu söylemek zor.
Motosiklet üzerindeyken lütfen kendinize sürekli olarak "şu sağdaki/soldaki sokaktan bir araç/yaya çıksa durabilecek hızda mıyım?" sorusunu sorun. Ben çok dikkat etmeye çalışmama rağmen bazen kendimi "duramayacak hızda" giderken yakalıyorum. (Bu fazla hız 100-120 demek değil. Bazen yokuş aşağı, cam gibi olmuş bir asfaltta 50-60 km bile hızlı olabiliyor.) O anda kendime çok kızıyorum ve delinin birinin önüme atlamamış olması nedeniyle şükür ediyorum. Tabiki hemen yavaşlıyor ve uygun hızda devam ediyorum.
Lütfen dikkat. Arkadaşa tekrar geçmiş olsun.. Acil şifalar..
-
Çok üzüldüm gerçekten. Bir ziyaret yapsak aslında çok güzel olmaz mı? Vaktimiz olursa, uygun da olursa.
Benimle aynı zamanda motoru almış arkadaşlardan biriydi sanırım kendisi. Cidden üzüldüm.
-
Büyük geçmiş olsun. Motoru yeni almıştı galiba...
-
Geçmiş olsun acil şifalar biran önce eski sağlığına kavuşman dileğiyle, çok çook dikkatli olmak lazım
..............
-
evet motoru yeni almıştı yeni ögreniyordu ziyaret edebilsek güzel olurdu ama 11.00 gibi telefonla görüştüm bugün 13.00 da hastaneden taburcu oldu
sağlık durumu ağrıları var 2-3 ay yatacak ama iyi çok şükür
-
Çok geçmiş olsun, Acil şifa dilerim kendisine. 1 haftada ikinci kaza haberi aldık, umarım bu son olur. Herkese kazasız ve güvenli sürüşler dilerim.
-
Doğukan çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah beterinden saklasın.
-
bende tel de durumu sorama k için aradım iyim diyor hala hınzır .nurdanda yazıyım ,çok geçmiş olsun paşam
-
Çok geçmiş olsun Allah kaza bela göstermesin inş bir daha kimseye kötü bir durum gerçekten.
Allah'tan acil şifalar dilerim kendisine iyi bakması dileğiyle