motosikletime kavustum yeni aldım fakat dün bir kez çalıstırdım sonra 1 km kadar gittim ve durunca motor stop etti bidahada çalıstıramadm vurdurdum da denedm yne olmadı bujilerimdemi acaba sorun yada neyde olabilir :(
Yazdırılabilir Görünüm
motosikletime kavustum yeni aldım fakat dün bir kez çalıstırdım sonra 1 km kadar gittim ve durunca motor stop etti bidahada çalıstıramadm vurdurdum da denedm yne olmadı bujilerimdemi acaba sorun yada neyde olabilir :(
Emre makinan hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan 8)
öncelikle benzini kontrol et dpo kapagını aç makinayı sağa sola salla benzin sesi geliyormu geliyorsa deponun altındaki yedek depo anahtarı yönünü aşagı çevir ( anahtarın kurugu yukarıdayken ucu aşagıdayken yedektedir tam tersi ana depodur ) birkaç kez makinaya gaz ver sonra tekrar çalıştırmayı dene benzinden emin olamadıysan benzin anahtarının üzerinden çıkan ince siyah benzin hortumunu çek yerinden çıksın içinden benzin geliyormu bak bundan değilse bujiden olabilir kolay gelsin 8)
Bazen bende çalışmama sorunu yaşıyorum. Bujiyi değiştirince sorun kalmıyor. Peki her seferinde buji değiştirmemiz gerekiyormu. 250 tr için önerdiğiniz buji markası nedir.
kışın bu soğuk ve rutübetli havalarda bujiler sorun çıkarabiliyor orjinal marka bujiler ( ngk - şampiyon - bosch ) daha dayanıklı oluyor 8)
abi tsk ederım aldıgım motor gerçekten çok temız çıktı çil çil çizik bile yok maşallah sımdı bu benzın kuyrugunu anlamadım ben mesela en asagıdayken ucu açıkmı oluyor birde ortada bırakma var birde en yukarda hangisi açık hangisi yedek hangisi kapalı mod tam çözemedm açıkcası birde bujiler için o yan krom kapaklarımı sökmem grek önce
yukarıdayken açık, ortadayken yedek, aşağıdayken kapalı. evet krom kapakların sökülmesi gerekiyor.
abi ben en altta açık sanıyorum benm suan en altta benzın muslugum kapalı konumda o zaman parçalıyom kendımı çalıstırmak için ya en yukarı yapıcam öyle deniycem o zaman aksama işten eve gidince daha dogrusu motorda kaldı baska yerde