-
kaza yaptim
Aksam saatlerinde kavsakta onume cocuk atladi. Frene ne kadar kontrollu bassamda kaymayi onleyemedim. Zor bela durdum fakat dengeyi saglayamadim. Tam durdugum anda sag tarafima yumusak bir dusus oldu. Bende ve motorda bisey yok, cok sukur cocuga carpmadik.
Zemin kuruydu, lastiklerin disleri normal fakat sanirim yola tutunmada biraz sorun var. Yada arabadaki fren mesafesi performansini motordan bekliyorum. Bu kaymanin sebebini cozemedim henuz.
-
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
-
ibrahim geçmiş olsun allahtan ucuz atlatmışsın :(
soguk havalarda lastikler soğuktan sertleşir yeri yaz gibi tutmaz dikkatli olmak lazım 8)
-
Aman hocam gecmis olsun ucuz atlatmissiniz motorsikleti daima paranoyak gibi kullanin her an birsey olabilecekmis gibi.
Her seyi onceden hesap etmeyin ama kesinlikld tahmin edin
Tekrardan gecmis olsun
Sizde ve cocukta tabi motorada birsey olmamasi sevindirici :)
-
Geçmiş olsun İbrahim
Kış mevsiminde kauçuk sıcaklık düşüşüyle haliyle sertleşir lastiklerden yaz mevsimi performansı beklemek mümkün olmaz.Hele kısa mesafelerde kullanıyorsan çok dikkatli olmalısın veya yumuşak hamurlu lastik almalısın.Yumuşak hamurlu lastik fiyatıda cebini zorlayabilir.Ammman dikkat.En iyisi mecbur kalınmadıkça kış mevsimi motorsiklet kullanmamak.İyi sürüşler :)
-
geçmiş olsun arkadaşım.
verilmiş sadakan varmış derler ya öyle işte
-
-
geçmiş olsun kardeşim..nazar verilmiş sadakan varmış :(
-
geçmiş olsun dostum kışın yollara dikkat
-
Geçmiş olsun hemşehrim. Allah korumuş gerçekten. nazar
Hangi kavşakta oldu?