arkadaşlar bu pazar beş on belki onbeş motorla belgrata mangala gidiyoruz katılmak isteyen varsa buyursun gelsin
pazar günü saat 11:30'da 4.leventte toplaşıp 12:00 13:00 gibi belgrata gazlıycaz mangal ateşini yakıcaz
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar bu pazar beş on belki onbeş motorla belgrata mangala gidiyoruz katılmak isteyen varsa buyursun gelsin
pazar günü saat 11:30'da 4.leventte toplaşıp 12:00 13:00 gibi belgrata gazlıycaz mangal ateşini yakıcaz
Ne varsa, İstanbul ve çevresinde var. :p Etkinliğin biri bitiyor biri başlıyor. Haydiii iyi eğlenceler.. :p:cheesy:
kısmetse gelemye çalışacam ben bi türlü görüşemedim sizlerle fırsat olmadı hiç hep forumdan :(
valla burak şimdilik forumdan bi ben varım :) bizim forum pazar etkinliklerine pek açık değil :( :D ama eğlenceli olacak
banada yer varmı :)) etkınlıkler herzaman hoşuma gider :)))
bir aksılık olmazsa pazargunu beraberiz inş:))
herkese yer var genç pazar günü görüşürüz
pazara söz veremem sıkıntılı benım durumlar ama aklımda gelmeye çalışacağım
abi konunu kösteklemek gibi olmasın
etkinliğin ayrıntıları inceledimde 5 tl otopark 5 tl masa (kişi başı) ücreti yeme içme artısı
çok bir miktar değil ama motorcu ruhuna aykırı durum
biz kafamıza estiğinde sucuğumu telimi alıp en yakın deniz kenarına ateş yakmaya gidenleriz:p
yapalım kendi aramızda bir mangal partisi
yer, mangal, şu bu derdini düşünmeyin hemen ayarlarız
ağaya beleş :D şaka bi yana böyle bi davet geldi katılmamak olmaz. forum genelde ctesileri toplanıyor c.teside sucuk yaparız ağa